Assessment in English language teaching

• Deltid, Nett og/eller samlingsbasert
  • Studiepoeng 10 studiepoeng
  • Søknadsperiode 1. september - 1. oktober
  • Du ønsker å øke kompetansen din i engelsk
  • Du er interessert i vurdering og læringskulturer
  • Du vil studere et emne på masternivå

Om utdanningen

Studiet omhandler læringskulturer og vurderingspraksis. Studiet er på 10 studiepoeng og kan innpasses som et valgemne i master i kultur og språkfagenes didaktikk som Høgskolen i Innlandet tilbyr.

Studiet går på deltid våren 2019, og er lagt opp med obligatorisk undervisning på campus Hamar 5 torsdager/fredager i løpet av semesteret. Mellom undervisningsdagene er det læringsaktiviteter på nettet. All undervisningen er på engelsk.

Emneplanen finner du her

Opptakskrav:

Lærerutdanning, bachelorgrad eller tilsvarende utdanning på minst 180 studiepoeng med faglig fordypning på minst 80 studiepoeng i engelsk, eller 60 studiepoeng i engelsk og 20 studiepoeng i et annet språk/kulturfag.

Praktisk informasjon

Studiet går på deltid våren 2019, og er lagt opp med obligatorisk undervisning på campus Hamar 5 torsdager i løpet av semesteret. Mellom undervisningsdagene er det læringsaktiviteter på nettet. All undervisningen er på engelsk.

Veien videre

Studiet kan innpasses som et valgemne i master i kultur og språkfagenes didaktikk som Høgskolen i Innlandet tilbyr.

Gratis, men semesteravgift påløper