Videreutdanning i pedagogikk for bibliotekarer

• Varighet: 0,5 år
  • Deltid , Samlingsbasert
  • Studiepoeng 15 studiepoeng
  • Søknadsperiode Søknadsfrist 1.juni 2020

Om utdanningen

Gjennom utdannelsen vil du styrke din kompetanse i undervisnings- og veiledningsoppgaver i ditt arbeid. Studiet er innom emner som pedagogisk grunntenking, Planlegging av undervisning og læring og veiledning. Det brukes varierte metoder i studiet med forelesninger, gruppearbeid, øvelser og selvstudium.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 7581. Du finner studiet under "Betaling og oppdragsstudier" - "Betalings- og oppdragsstudier: Fakultet for helse- og sosialvitenskap høst 2020". Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Praktisk informasjon

Målgruppen er bibliotekarer på fagbibliotek, folkebibliotek, og videregående skoler som arbeider med veiledning og undervisning som en del av bibliotektjenesten.

Praktisk informasjon

Studiet er en videreutdanning på deltid, og er lagt opp med 4 samlinger á 2 dager ved Terningen Arena, Elverum. Studiet gjennomføres over to semestre.

Veien videre

Utdanning i pedagogikk for bibliotekarer i fagbibliotek gir kompetanse til å undervise og veilede studenter, undervisningspersonale, helsepersonell eller forskere.

15900,- i tillegg til semesteravgift
Dette studiet tilbys av: Fakultet for helse- og sosialvitenskap