Trofast Rena-student

Trofast Rena-student

Victoria Bolstad studerer Master i økonomi og ledelse.

Victoria Bolstad er tidligere student på Bachelor i økonomi og administrasjon på Campus Rena. Hun hadde lenge planlagt å ta en mastergrad. Da Høgskolen i Hedmark, nå Høgskolen i Innlandet, lanserte nytt masterstudium valgte hun å fortsette studiene på Rena.

Bachelorstudent ble masterstudent

22-åringen fra Søndre Land i Oppland har allerede lagt fire år bak seg som student på Rena.  Det fjerde som masterstudent i økonomi og ledelse med spesialisering innen markedsføringsledelse. - Jeg hadde planlagt å ta en mastergrad, og når Høgskolen i Hedmark skulle starte et nytt studie, så valgte jeg å fortsette å studere her. Jeg var allerede veldig fornøyd med høgskolen og Rena som studiested, og masterstudiet tilbyr en fordypning i markedsføring, akkurat slik som jeg ønsket.  

Stor overgang fra bachelor til master

Victoria opplevde overgangen fra Bachelor i økonomi og administrasjon til Master i økonomi og ledelse som både utfordrende og spennende. - Jeg ble nok litt overrasket over hvor intenst det er å gå på master, men kom meg inn i rytmen og synes selv jeg mestrer det ganske godt. Jeg er positivt overasket over fagene og hvor interessante de er. Det stilles selvfølgelig høyere krav til en masterstudent enn en bachelorstudent, så det var en stor endring på mange måter. Blant annet i omfang av pensum, flere og større obligatoriske arbeidskrav, for å nevne noen. Obligatorisk oppmøte er også noe jeg ikke har vært vant til på bachelor, sier hun. Men understreker at hun er trives med kravene som stilles. – Jeg er godt fornøyd med studiet. Spesielt synes jeg fagene innenfor markedsføring er spennende og interessant læring. Så langt har studiet vært relativt teoretisk. Men det dras klare linjer mellom teori og praksis, så jeg tror dette gir meg et godt utgangspunkt når jeg skal ut i arbeidslivet. Victoria er spent på hva fremtiden bringer. - Drømmejobben er vanskelig å definere akkurat nå. Men jeg kunne veldig gjerne tenke meg å jobbe innenfor markedsføring, innovasjon og utvikling. 

Studiemiljøet avgjørende for valget

En vel så viktig grunn til at Victoria valgte å fortsette studiene på Rena var det hun beskrives som et utrolig godt studiemiljø. - Det sosiale miljøet på Campus Rena og Høgskolen i Hedmark generelt er helt fantastisk. Det er et veldig godt miljø blant studentene, men også forholdet til forelesere er bra. Det er tydelig at de ønsker at vi skal lære, vi blir godt ivaretatt på alle måter. Rena er jo ikke verdens navle, men det spiller ingen rolle så lenge studentene trives så godt her. Lokalene er bra, og tilbudene fra skolen og fra Studentskipnaden i Hedmark er jeg veldig godt fornøyd med. På studiet mitt virker det som absolutt alle trives og kommer godt overens med hverandre.

Klar anbefaling

Victoria er ikke i tvil. - Jeg vil anbefale å ta en Master i økonomi og ledelse på Campus Rena. Etter å ha vært med i et år nå, er jeg veldig glad for at jeg valgte dette studiet. For meg var det ikke noe annet alternativ. Etter at jeg var ferdig med bachelorgraden ønsket rett og slett ikke bytte studiested. Nå gjenstår år to av mastergraden og Victorias femte året som Rena-student. Men aller først en velfortjent sommerferie. - Jeg har tatt meg fri i sommer for å slappe av og ha det gøy med venner og familie. Har allerede forberedt litt til arbeidet med masteroppgaven, så kommer til å jobbe litt med den også. Vi ønsker Victoria en god sommer og velkommen tilbake i august. 

Sist endret: .