Language: NOR | ENG

Ut i verden for å se og lære

Vi arrangerer en studietur til utlandet i andre studieår. De siste årene har turen gått til Israel/Palestina og nå Balkan/Kosovo. Studieturen legges til konfliktområder eller andre steder som har relevans for studiets innhold.

Studietur i 3.semester
Dette gir mulighet til å lære om ulike konflikter mens man er i området. Det gir anledning til å høre hvordan enkeltpersoner, politikere og representanter for sivilt samfunn samt diplomater og representanter for det internasjonale samfunnet vurderer konflikten og lever med den til daglig.
Du kan lese studentenes egen blogg fra turene her:

http://internasjonalestudier.blogg.no

http://ishimidtosten.blogg.no/

Muligheter for utenlandsopphold
Det er mulig å ta deler av studier ved utdanningsinstitusjoner utenlands – og høgskolen har avtaler med en rekke institusjoner, les mer om utveksling her. Vi har lagt til rette for at dette kan gjøres i fjerde semester. Mange av våre studenter har valgt å benytte seg av denne unike muligheten.

Stine Halck og Carina Van Riesen var vårsemesteret 2013 på studieopphold i Sør-Korea. Her fra Norge kunne vi følge bloggen til Stine om stort og smått om studie- og dagliglivet under oppholdet.

https://stinehalck.wordpress.com/

Sist endret: .