Master i offentlig ledelse og styring på deltid

Er du leder, eller ønsker du en ledende stilling i offentlig sektor? Flertallet av studentene ved dette masterstudiet er i jobb mens de studerer hos oss, og søker mer kompetanse for å lede og styre offentlige virksomheter.

MPA hos oss

Hos oss kan du velge mellom å ta en dybdemaster på 120 studiepoeng eller en erfaringsbasert master på 90 studiepoeng. Begge variantene kan du kombinere med jobb.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Portrettbilde av HINN-student og politi Eli Fryjordet

- Studiet gjorde meg til en bedre leder

Eli Fryjordet kombinerte jobben i politiet med studier hos oss. I 2020 ble hun kåret til årets leder i politiet.

Portrettbilde av HINN-student Torgrim Størseth

Har kombinert jobb med studier i sju år

Helt siden 2013 har Torgrim Størseth kombinert jobb med studier ved HINN. – Det har vært veldig praktisk for meg å studere på Rena.

Opptakskrav til MPA

Opptakskravet er bachelorgrad eller annen tilsvarende avsluttet utdanning med en fordypning på minst 80 studiepoeng innen offentlig administrasjon, økonomi, organisasjon og ledelse, rettsvitenskap, statsvitenskap, planleggingsfag eller andre typer organisasjonsfag.

Gjennomsnittskarakter må være C eller bedre.

Les mer om søknad og opptak

Velg mellom to fordypninger

Studiet tilbys med to fordypninger: offentlig innovasjon ved studiested Lillehammer eller organisasjon og ledelse/kriseledelse ved studiested Rena.

Fordypning, og dermed også studiested, velges når man søker seg inn på studiet