Language: NOR | ENG

Nærhet

Nærhet

Studentambassadør Alexandra studerer bachelor i eiendomsmegling. Kort avstand til studiestedet og nærhet til medstudenter og fagmiljøet er fordeler hun trekker frem ved å studere ved studiested Rena.

- Foreleserne er veldig tett på for å hjelpe og følge opp oss studenter. At det er et litt mindre studiested gjør at vi får et tett og nært forhold både til foreleserne og til andre studenter. Her slipper jeg også å bruke mye penger på kollektivtransport, og det er rimelig å bo.

Studentambassadør Amanda har fullført sitt andre år som barnevernsstudent på Lillehammer. Hun har blitt positivt overrasket over hvor tett kontakt hun har fått med fagmiljøet.

- Jeg har alltid hatt tett kontakt med lærerne mine opp gjennom, men så for meg at ved høyere utdanning kom den personlige kontakten til å bli borte. Overraskende nok er den genuine interessen for oss som studenter stor fra forelesernes side. Døra på kontoret er alltid åpen, de ser oss og observerer fort om noe er galt og tar seg tid til gode samtaler utenfor forelesningssalen.