Aschaffenburg University of Applied Sciences

Achaffenburg logo
Campus Aschaffenburg
Studentboliger ved Aschaffenburg

Aschaffenburg University of Applied Sciences (AUS) ligger i Aschaffenburg, Tyskland og er et av de nyere universiteter i landet siden det ble stiftet i 1994. AUS samarbeider tett med internasjonale og tyske partnere, noe som gjør studentene godt rustet til å innta det globale markedet.

Antall plasser

2 plasser

Erasmus+ kode

DASCHAFF01

Studiepoeng

30 ECTS = 30 SP

Semesterinndeling

Vintersemester: oktober - februar
Sommersemester: mai - juli

Studieavgifter

Ingen studieavgift for Erasmus-studenter.

Finansieringsstøtte

Basisstøtte - hele beløpet kommer i en utbetaling i starten av semesteret
Reisestøtte - 2.500 kr. (35% stipend og 65% lån)
Erasmus+ stipend - 410 eur./mnd (100% stipend). Kommer i tillegg til støtte fra Lånekassen

Krav til språkkunnskaper

Ingen formelle krav for Erasmus-studenter. Undervisningen foregår på tysk og engelsk.

Boligmuligheter

On-campus: Universitetet garanterer studentbolig hvis boligsøknad leveres innen fristen. To studentboliger ved, og på campus, med plass til 269 studenter. Dette er individuelle leiligheter med kjøkken, dusj og toalett. Rommene har tilgang til tv, internett og telefon, dette er inkludert i leien. Enkelte leiligheter har rullestoltilgang. Mer informasjon om studentboliger finner du på Aschaffenburgs nettside.
Off-campus: Det finnes og en rekke muligheter for leie av privat bolig i nærheten av campus. Mange studenter bor i en "Wohngemeinschaft", et privat bofellesskap.

Får du hjelp av vertsinstitusjonen: Skolen svarer på mail om spørsmål angående bolig.