Language: NOR | ENG

Kvalitetsarbeid i utdanning

Høy kvalitet på utdanningen kommer studentene tilgode

Kvalitetsarbeidet gir en bedre studiehverdag (Foto: Colourbox)

 

Ved Høgskolen i Innlandet arbeider vi systematisk med kvaliteten i utdanningen. Vi har åtte ambisjoner for arbeidet. De finner du i lenken til "Kvalitetsområdene" over.

Arbeidet er organisert med tydelige roller og funksjoner. Det har vi skrevet mer om i "Kvalitetssystemets innhold". Veien dit finner du også ovenfor.

Hvis du vet hva du leter etter anbefaler vi "Snarveier" blant lenkene over.

Vi har også lagt inn en grønn boks. Den følger deg gjennom våre sider og gir deg sentrale lenker til dokumenter og ressurser.


Nedenfor finner du lenken til vår Si ifra ordning. Det er viktig for oss at studenter og ansatte har en mulighet til å si ifra om uheldige forhold ved utdanningen. Gjennom Si fra-ordningen kan du sende inn forbedringsforslag eller melde fra om forhold du mener ikke kommer fram på andre måter. Dette inngår sammen med ordninger som er pålagt i HMS-lovgivingen i en samlet  Si ifra-ordning.

Bruk denne ordningen hvis du opplever at henvendelser i andre ordinære kanaler ikke fungerer.

Si ifra! 

Aktuelt

Oppdatert systembeskrivelse

Rektor har godkjent ny kvalitetssystembeskrivelse for utdanning for 2020. Internasjonalisering er nå inne som eget kvalitetsområde.

Stigende studenttilfredshet

Studentene ved Høgskolen i Innlandet er overveiende fornøyde med studieprogrammet de går på. Det viser resultatene fra Studiebarome...