Language: NOR | ENG

Studiestart - Lillehammer

IMG_8769

Studiestartsprogram og fadderuka er designet for at du skal få en god start på studietiden din. 

Studieåret 2021/22 starter i uke 33.
Mer informasjon vil komme i løpet av vårsemesteret.

Åpningsseremoni

 Det blir en digital åpningsseremoni som vises i de ulike studienes oppstart. Tid, sted og program kommer.  

INNStart på Lillehammer

Vi ønsker at studentene på Høgskolen i Innlandet skal trives fra første dag. Vi inviterer derfor alle nye studenter på års- og bachelorstudier til INNStart Lillehammer i uke 33 2021. 

Her får du som ny student møte dine medstudenter og studiet ditt før Fadderuka starter. Det legges til rette for at du som ny student skal bli kjent med studentene du skal lære sammen med, studieleder og fagansatte. I tillegg skal du bli trygg på ulike praktiske forhold ved høgskolen. Det er obligatorisk å delta på INNStart Lillehammer. 

Mer informasjon og program for ditt studieprogram vil komme nærmere studiestart.

Fadderuka 

I fadderuka får du som ny student mulighet til å bli kjent med dine medstudenter, høgskolen og nærområdet. Fadderne dine har ansvar for at du skal føle deg velkommen, og for at alle skal bli godt kjent.

Fadderuka arrangeres fra onsdag 18. august til søndag 22. august 2021. Mer informasjon om fadderuka 2021 vil komme.

Åpen skole

På studiested Lillehammer inviterer vi til Åpen skole søndag 15. august 2021 for deg som ønsker å bli litt bedre kjent på skolen før det braker løs. 
Servicepunktet, kantine, kaffebar og bokhandel vil være åpent. Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) er også tilstede.

Her finner du oss

Høgskolen i Innlandet - Lillehammer ligger på Storhove i landlige omgivelser ca. fem km. nord for Lillehammer sentrum.  Les mer om hvordan du kommer deg hit.

Få med deg hva som skjer på studiested Lillehammer

Bli medlem av facebookgruppa vår, og få med deg det som skjer ved studiested Lillehammer. Her finner du alt fra nyheter, arrangementer, informasjon fra høgskolen, bibliotek, studentsamfunnet eller studentorganisasjonen STINN, informasjon om student- og forskningsaktiviteter, samt mye mer. Følg med!

Bli medlem her

Om Lillehammer

Lillehammer er en populær studentby. Med sine 28 000 innbyggere er den akkurat så liten at du blir sett, men også så stor at du kan være anonym når du trenger det.

Søk frem ditt studium og finn mer nyttig informasjon