Language: NOR | ENG

Studiestart Hamar

Studiestart

Studiestartsprogram og fadderuka er designet for at du skal få en god start på studietiden din.

Studiestart 2021

I uke 33 2021 er det semesterstart for nye studenter. Detaljert program kommer så fort det er klart. Her finner du oversikten over alle studiene og starttidspunkter.

Vi ønsker at studentene på Høgskolen i Innlandet skal trives fra første dag. Her får du som ny student møte dine medstudenter og studiet ditt. Det legges til rette for at du som ny student skal bli kjent med studentene du skal lære sammen med, studieleder og studieveileder for ditt studie og andre fagansatte. I tillegg skal du bli trygg på ulike praktiske forhold ved høgskolen. Det er svært viktig at du er tilstede hele den første uka, og at du fra første dag har med deg PC/nettbrett og skrivesaker.  

Fadderuka i Hamar 

Det blir fadderuke på Hamar også i år!

Fadderuka på Hamar er studentenes egen velkomsthilsen til nye studenter. I fadderuka får du som ny student mulighet til å bli kjent med dine medstudenter, Høgskolen og studentbyen!

På grunn av korona-situasjonen blir programmet til fadderuken stadig endret, men vi jobber på spreng for å få på plass et trygt, godt og morsomt program for uka!

Fadderuka starter onsdag 18. august, kl. 14 etter din siste forelesning. Da kommer Fadderstyret innom klasserommene for å fordele dere i grupper, så husk å ikke forlate klasserommet hvis du ønsker å få faddergruppe. Programmet starter med bli-kjent stund den onsdagen, og avslutter med kino på søndag, 22. august.

Noen av arrangementene vi planlegger er: konsert, stranddag med idrettsturnering, bar til bar runde, amazing race, spillkveld, temafest og kino.

Detaljert program med mer informasjon om arrangementene og tidspunkter kommer i starten av august. Vi gleder oss! <3

Lurer du på noe? Send oss e-post på hamar.fadderuke@gmail.com.

facebook
Fadderuken i Hamar
 
instagram 225
hamar.fadderuke

Få med deg hva som skjer på studiested Hamar

Bli medlem av facebookgruppa vår, og få med deg det som skjer ved studiested Hamar. Her finner du alt fra nyheter, arrangementer, informasjon fra høgskolen, bibliotek, studentsamfunnet eller studentorganisasjonen STINN, informasjon om student- og forskningsaktiviteter, samt mye mer. Følg med.

Bli medlem her

Om Hamar

Den trivelige byen ved Mjøsas solside har et rikt uteliv med konserter, festivaler, restauranter, kaféer, og et godt utvalg av handlemuligheter.

Søk frem ditt studium og finn mer nyttig informasjon