Language: NOR | ENG

Studiestart Hamar

Studiestart

Studiestartsprogram og fadderuka er designet for at du skal få en god start på studietiden din.

Fra mandag 17. august 2020 er det semesterstart for nye studenter. Studieprogrammene starter ikke på samme dag og tid. Gå inn på ditt studieprograms studieomtale for å se detaljene for oppstart. 

Her finner du ditt studieprogram:

Barnehagelærer

Grunnskolelærerutdanninger, lektor i språkfag og andre masterutdanninger

Faglærer i musikk, årsstudium i musikk

Spill og animasjon

Årsstudier

Fadderuka på Hamar 

I fadderuka får du som ny student mulighet til å bli kjent med dine medstudenter, høgskolen og nærområdet. Fadderne dine har ansvar for at du skal føle deg velkommen, og for at alle skal bli godt kjent. 

Fadderuka på Hamar er fra onsdag ettermiddag 19. august til søndag 23. august med aktiviteter både på dagtid og ettermiddag/kveld. Det blir rebusløp, ballspill, sykkeltur, bading og wakeboard ved og i Mjøsa, brettspillkvelder, filmkveld, hagefest med musikk og grilling, temafest på Gregers, Quiz, Bowling og enda mer.  

Benytt denne unike muligheten til å ha det gøy og få mange nye studievenner på Hamar.

Få med deg hva som skjer på studiested Hamar

Bli medlem av facebookgruppa vår, og få med deg det som skjer ved studiested Hamar. Her finner du alt fra nyheter, arrangementer, informasjon fra høgskolen, bibliotek, studentsamfunnet eller studentorganisasjonen STINN, informasjon om student- og forskningsaktiviteter, samt mye mer. Følg med.

Bli medlem her

Om Hamar

Den trivelige byen ved Mjøsas solside har et rikt uteliv med konserter, festivaler, restauranter, kaféer, og et godt utvalg av handlemuligheter.

Søk frem ditt studium og finn mer nyttig informasjon