Language: NOR | ENG

Studiestart i koronaens tid

Dekan ingrid.guldvik-inn.no

Kjære student,

Vi er inne i ei usedvanlig tid, og koronasituasjonen påvirker mye i livene våre, også utdanningssituasjonen. Ved Høgskolen i Innlandet er vi nå i ferd med å ta fatt på tidenes mest uvanlige studiestart.

Vi følger de til enhver tid gjeldende retningslinjene for smittevern, og oppfordrer også deg som student til å vise hensyn. Det er viktig å ta med egen PC og annet utstyr du tenker du vil trenge under studiestart. Vi oppfordrer også alle til å ta med seg sykkel om de har mulighet. På den måten unngår vi smitte i kollektivtrafikken, og får litt ekstra trim – noe som passer godt med vår helsefaglige og grønne profil.

Ting vil ikke være som vanlig, men vi tilpasser oss, og gjør alt vi kan for at ditt høstsemester skal bli så godt som mulig med en kombinasjon av fysiske møter på campus og digital undervisning i zoom. Vi må ta høyde for endringer, og i år er det ekstra viktig at du som er ny student semester-registrerer deg, slik at vi fort kan kommunisere eventuelle endringer til deg via vår læringsplattform, Canvas.

Vi ønsker deg velkommen til et nytt studieår!

Beste hilsen

Ingrid Guldvik

Dekan