Language: NOR | ENG

Fadderuka Kongsvinger 2020

Fadderuka på Kongsvinger er studentenes egen velkomsthilsen til nye studenter. Her får du som ny student mulighet til å bli kjent med andre studenter, høgskolen og nærområdet. 

Velkommen til fadderuke i Kongsvinger 2020!

 Program for fadderuka 2020 som word fil. 

Vi i Studentforeningen – Høgskolen i Innlandet, Kongsvinger vil gratulere deg med studieplass. Under finner du programmet for fadderuken, informasjon om betaling og kontaktinformasjon. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

Mandag 17. august 2020 - Bli kjent med faddergruppen

Studentforeningen starter årets fadderuke med bli-kjent kveld. Vi møtes på Manis på  Rådhusplassen kl. 17.00. Her vil årets studenter og resterende studenter bli fordelt inn i faddergrupper. Deretter blir det gjennomført bli-kjent leker i faddergruppene. Husk gyldig legitimasjon!

Tirsdag 18. august 2020 - Toga-party

Toga-party er selvskrevet i en fadderuke og vi samles til fest kl. 18.00 i Bomben. Her er det gresk tema for kvelden. Surr dere inn i favorittlakenet og bli klar for fadderukens første fest. Her blir det kåring av beste togakostyme, så her gjelder det å være kreativ! Det blir også ulike konkurranser med premier.

Onsdag 19. august 2020 -  Rebusløp

Bli kjent med Kongsvinger by i tidenes rebusløp. Vi lover bra premier og god stemning! Avtal vors med din faddergruppe og hvilken kleskode dere skal ha under løpet. Er det Charter-Hilde, fremtidens sykepleiere, eller er dere aerobicgruppa som er ute på tur? Hvem har de beste ideene og kostymene? Hvem lager best stemning og scorer høyest poengsum på de ulike postene? Tiden vil vise! Vi møtes på Telegrafen kl. 19.00.

Torsdag 20. august 2020 - Neon party

Avtal med faddergruppen om vors, og deretter går turen videre til Bowling 1 for Neon party kl. 21:00. Ta på de mest fargerike klærne i skapet og flekk på neonmaling i fjeset. Her vil det være turnering i bowling og lazertag, og for vinnerlaget venter en premie på slutten av kvelden. Bowling 1 sørger for gode studentpriser denne kvelden!

Fredag 21. august 2020 - ABC-fest

Kle deg ut etter forbokstaven din! Heter du Berit så kan du for eksempel være en bever, eller hvis du heter Simen kan du være syklist. Avtal vors med faddergruppen og festen fortsetter videre i Bomben! Premie til beste kostyme.

Lørdag 22. august 2020 - Hawaii-fest

Gjør deg klar til fadderukas siste fest. Finn fram kokosnøttene og hula hula skjørtet for det vil bli felles festkl. 19.00. Her vil det være flere aktiviteter og det vil også bli kåret beste kostyme!

Informasjon

Det koster 150 kr å delta i fadderuken. Pengene kan vippses til Vippsnr. 530529 og markeres med navn + fadderuke2020. Kvittering vises frem ved oppmøte 17. august. Husk gyldig legitimasjon til hver dag! Årets fadderuke vil bestå av nye studenter som starter 1.semester, men også studentene fra andre og tredje året. Dette for å skape et tettere studiemiljø i vår fantastiske by, Kongsvinger.

 

Spørsmål?

Facebook: Kongsvinger studentforening

Mail: fagsosial.sfhinnk@gmail.com

Høgskolen i innlandet: www.inn.no

 

Vi i studentforeningen gleder oss veldig til å møte dere og ser frem til årets fadderuke!