Language: NOR | ENG

Fadderuka Evenstad 2020

Fadderuka Evenstad 2020

Fra topptur i 2018 i Fadderuka på Evenstad. Det er bare å glede seg til ei uke fylt med masse aktiviteter og moro! 

Fadderuka er studentenes egen velkomsthilsen til nye studenter. I Fadderuka får du som ny student mulighet til å bli kjent med andre studenter, høgskolen og lokalsamfunnet.

Program:

Program Fadderuka Evenstad 2020 PDF. 

 

Tirsdag 18.August: Åpningsseremoni og inndeling av faddere

Kl 11:00 Velkommen til Campus Evenstad. Informasjonsmøte i Annes hus. Deretter inndeling i faddergrupper. Kl 17:00 «Bli kjent vors» med faddere. Fadderen€ arrangerer piknik/vors. Her lover vi god stemning og god mat fra Johnny’s catering! Klokka 21:00 åpner Biotopen for årets første fest!

 

Onsdag 19.August: Volleyballturnering fra 17:00. Biotopen åpner kl 21:00.

Er været fint så smeller vi i gang med en volleyball turnering utenfor hybelbyggene. Det blir bål hvor vi griller pølser (man kan og ta med egen mat dersom man vil ha noe annet).  

 

Torsdag 20.August: Vors med faddergrupper fra 17:00. Trafikklysfest på biotopen fra 21:00.

Fadderne inviterer til vors, og senere på kvelden vil det være trafikklys temafest på Biotopen. Det vil være mulig å hente glowsticks i baren for å representere din sivile status. GRØNN = singel, RØD = opptatt.

 

Fredag 21.August: Rebus fra 17:00. «Kjendisparty» på biotpen fra 21:00 

Fredag er det duket for rebusløype på campus. Faddergruppene vil gå igjennom en rekke poster og utføre diverse oppgaver. Vinnerlaget får en premie. Etter rebus er det klart for kjendisfest på Biotopen. Kle deg ut som en kjent person (PS: Du kan kle deg som hvilken som helst kjent person, ikke bare kjendiser).

 

Lørdag 22.August: Aktivitetsdag fra 14:00. Togaparty og diverse aktiviteter utenfor hyblene.

På lørdag er det duket for en rekke partyleker utenfor hybelbyggene! Tema for dagen er «toga» så sleng på deg et laken og kom deg ut i sola! Biotopen åpner selvsagt på kvelden for en episk avslutning på fadderuka. 

 

Søndag 23.August: Topptur til Rognvola kl 14:00.

Dersom været er greit, avslutter vi fadderuka med en tur til toppen av Rognvola. Det blir en pause på toppen hvor det kan være lurt å ha med seg nistepakke og masse vann.