Studiestart - Rena

DSC08802_studenter Rena

Er du klar for studiestart? Det er vi!

Studieåret 2019/2020 starter med KickStart for alle nye års- og bachelorstudenter, mandag 12. august. Fadderuka arrangeres 14.-18. august.

KickStart Rena 2019

Vi ønsker at studentene på HINN Rena skal trives fra første dag og inviterer derfor alle nye studenter på års- og bachelornivå, til KickStart Rena 12.-16. august. Se detaljert program for KickStart på Rena. 

KickStart er høgskolens introduksjonsprogram for nye heltidsstudenter. Gjennom programmet blir du kjent med studiet ditt, ansatte og klassen din, før Fadderuka starter for alvor.

Med arrangementet ønsker vi at du skal bli trygg på ulike praktiske forhold ved høgskolen. Her får du også møte noen erfarne studenter, som er med som «kick-startere». 

To blide jenter som holder rundt hverandre. Det er sommer, sol og skyfri himmel. Jentene står foran et vann, og en skog.

KickStart arrangeres for at du skal få en god start på studietiden din. 

Programmet skal gi deg et godt grunnlag for å trives og lykkes som student hos oss, sammen med dine medstudenter. Det er derfor viktig at du deltar, og programmet er obligatorisk. Hvis det er noe som gjør at du likevel ikke kan være med, må du sende beskjed til handelshogskolen@inn.no.

Høgskolen samarbeider med studentorganisasjonene om studiestart. 

Se programmet for Kickstart på Rena 2019.

Offisiell åpning

Den offisielle åpningen for alle nye og gamle studenter, er mandag 12. august, kl. 1300. Rektor, Kathrine Skretting innleder studieåret, påfulgt av andre taler og kulturinnslag. 

Fadderuka Rena 2019

Fadderuka på Rena arrangeres 14.-18. august. Fadderuka er studentenes egen velkomsthilsen til nye studenter. Her får du som ny student mulighet til å bli kjent med andre studenter, høgskolen og Rena. 

Program og informasjon om arrangementet, kan du se her. 

Få med deg hva som skjer på studiested Rena

Bli medlem av facebookgruppa vår, og få med deg det som skjer ved studiested Rena. Her finner du alt fra nyheter, arrangementer, informasjon fra høgskolen, bibliotek, studentsamfunnet eller studentorganisasjonen STINN, informasjon om student- og forskningsaktiviteter, samt mye mer. Følg med!

Bli medlem her

Fadderuka Rena 2019

Fadderuka på Rena arrangeres 14.-18. august, og er studentenes egen velkomsthilsen til nye studenter. Kickstart på RenaStudiestart...

Kickstart Rena 2019

Vi ønsker at studentene på HINN Rena skal trives fra første dag og inviterer derfor alle nye studenter på års- og bachelornivå, til...

Kontakt oss

Høgskolen finner du midt i Rena Sentrum kort vei fra tog- og rutebilstasjon.