Language: NOR | ENG

Studiestart - Lillehammer

IMG_8769

Studiestartsprogram og fadderuka er designet for at du skal få en god start på studietiden din. 

KickStart på Lillehammer

Vi ønsker at studentene på Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer skal trives fra første dag. Vi inviterer derfor alle nye studenter på års- og bachelornivå, til KickStart Lillehammer. 

Her får du som ny student møte dine medstudenter og studiet ditt før Fadderuka starter for alvor. Studiet vil legge til rette for at du som ny student blir kjent med studentene du skal lære sammen med, studieleder og fagansatte. I tillegg skal du bli trygg på ulike praktiske forhold ved høgskolen. Det er obligatorisk å delta på KickStart Lillehammer. 

Fadderuka på Lillehammer

I fadderuka får du som ny student mulighet til å bli kjent med dine medstudenter, høgskolen og nærområdet. 

Fadderne dine har ansvar for at du skal føle deg velkommen, og for at alle skal bli godt kjent. 

Åpen skole

På studiested Lillehammer inviterer vi til Åpen skole før studiestart. Dette er for deg som ønsker å bli litt bedre kjent på skolen før det braker løs. 

Kjør kollektivt!

Vi anbefaler alle å benytte kollektiv transport til studiested Lillehammer på Storhove pga. begrenset parkeringskapasitet på oppmerkede plasser. Det går regelmessig buss fra byen til Storhove og høgskolen, i tillegg til at det er opparbeidet gang- og sykkelsti hele veien fra byen.

Sjekk rutetider for buss på opplandstrafikk.no

Få med deg hva som skjer på studiested Lillehammer

Bli medlem av facebookgruppa vår, og få med deg det som skjer ved studiested Lillehammer. Her finner du alt fra nyheter, arrangementer, informasjon fra høgskolen, bibliotek, studentsamfunnet eller studentorganisasjonen STINN, informasjon om student- og forskningsaktiviteter, samt mye mer. Følg med!

Bli medlem her

Om Lillehammer

Lillehammer er en populær studentby. Med sine 28 000 innbyggere er den akkurat så liten at du blir sett, men også så stor at du kan være anonym når du trenger det.