Studiestart - Lillehammer

Studieåret 2019/2020 starter med offisiell åpning for alle nye og gamle studenter mandag 12. august, kl. 1000.

IMG_8769

Fadderuka arrangeres for at du skal få en god start på studietiden din. 

Lillehammer

Velkommen til offisiell åpning mandag 12. august! 

Offisiell åpning

Studieåret starter for alle nye og gamle studenter, mandag 12. august kl.1000. 

Det blir velkomsthilsen fra Høgskolen i Innlandet, Lillehammer kommune, Studentsamskipnaden i Innlandet, Studentorganisasjonen i Innlandet og Fadderuka. I tillegg vil det bli musikkunderholdning ved Sondrey.  

Hele det offisielle programmet vil vare i ca. 40 minutter og foregår ute i høgskolens amfi. Sjekk derfor værmeldinga før du drar!
Enkel lunsj serveres alle på tur ut av amfiet etter åpningen.

Se  detaljert program for den offisielle åpningen på Lillehammer.

Opplandstrafikk tilbyr gratis buss fra Skysstasjonen til høgskolen (Storhove) mandag.

KickStart Lillehammer 2019

Vi ønsker at studentene på Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer skal trives fra første dag. Vi inviterer derfor alle nye studenter på års- og bachelornivå, til KickStart Lillehammer mandag 12., tirsdag 13., og onsdag 14. august.

Her får du som ny student møte dine medstudenter og studiet ditt før Fadderuka starter for alvor. Studiet vil legge til rette for at du som ny student blir kjent med studentene du skal lære sammen med, studieleder og fagansatte. I tillegg skal du bli trygg på ulike praktiske forhold ved høgskolen. Det er obligatorisk å delta på KickStart Lillehammer. 

Her kan du lese mer om KickStart på Lillehammer. Programmet oppdateres fortløpende. 

Fadderuka Lillehammer 2019

Fadderuka på Lillehammer arrangeres 14. - 18. august.

Fadderuka Lillehammer

Er du klar for Fadderuka 2019? Det er vi! 

Fadderuka er studentenes egen velkomsthilsen til nye studenter. Her får du som ny student mulighet til å bli kjent med andre studenter, høgskolen og Lillehammer

Se programmet for Fadderuka 2019.

Åpen skole søndag 11. august

Allerede søndag 11. august kl. 1000-1400 har vi åpen skole på Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer for deg som vil bli litt bedre kjent før det braker løs mandag.

Servicepunktet, IT-tjenesten, kantine, kaffebar og bokhandel vil være åpent. Det vil også bli produsert studentkort.

Opplandstrafikk tilbyr gratis buss fra Skysstasjonen til høgskolen denne dagen fram til kl. 1000.

Kjør kollektivt!

Vi anbefaler alle å benytte kollektiv transport til studiested Lillehammer på Storhove pga. begrenset parkeringskapasitet på oppmerkede plasser. Det går regelmessig buss fra byen til Storhove og høgskolen, i tillegg til at det er opparbeidet gang- og sykkelsti hele veien fra byen.

Opplandstrafikk vil stå på stand utenfor Servicepunktet søndag 11. mellom kl 1000 og 1300, mandag 12. august mellom kl 1045 og 1400 og på tirsdag 13. august mellom kl 1100 og 1400. Her kan du blant annet kjøpe Innlandskortet som gir bussreiser til rabatterte priser.

I forbindelse med studiestart blir det satt opp ekstra busstilbud, blant annet kan du reise gratis med bussen fra sentrum til Storhove søndag mellom kl 1000 og 1300 og mellom 0745 og 1100 på mandag og tirsdag. Ordinære priser på returreiser. 

Sjekk rutetider for buss på opplandstrafikk.no

Få med deg hva som skjer på studiested Lillehammer

Bli medlem av facebookgruppa vår, og få med deg det som skjer ved studiested Lillehammer. Her finner du alt fra nyheter, arrangementer, informasjon fra høgskolen, bibliotek, studentsamfunnet eller studentorganisasjonen STINN, informasjon om student- og forskningsaktiviteter, samt mye mer. Følg med!

Bli medlem her

Om Lillehammer

Lillehammer er en populær studentby. Med sine 28 000 innbyggere er den akkurat så liten at du blir sett, men også så stor at du kan være anonym når du trenger det.