Language: NOR | ENG

Trening og fritid - Rena

Rena_studenter_2018_10

Som student på Rena vil det være store muligheter for å engasjere seg i lag og foreningsliv. Foto: Høgskolen i Innlandet v/ Lars T. Johansen

Som student på Rena vil du få mange muligheter til en aktiv fritid, enten det er innenfor idrett eller kulturliv!

Treningsfasiliteter

Rena Fysikaliske Institutt og Rena Trening er sentrumsnære treningssentre som tilbyr personlig trening, gruppetimer og egen trening i godt utrustede lokaler.

Sandvolleyballbanen i Rena idrettspark. Fire gutter spiller volleyball i fint vær.

I Rena idrettspark er det en flott sandvolleyballbane. Foto: Åmot kommune

I Rena Idrettspark vil det også være muligheter for deltakelse på saltimer og benyttelse av uteanlegg med Tuftepark og militær hinderbane, lysløyper sommer som vinter, friidrettsbane, tennis- og sandvolleyball baner.

Friluftsliv og utfordringer

Rena og omegn har ypperlige forhold for et allsidig friluftsliv, bl.a møtes to av Norges beste fiskeelver, Glomma og Renaelva, her. I kommunen kan du oppleve urørt, vakker og variert natur mens du vandrer langs Pilegrimsleden. Mellom Rena og Lillehammer går DNTs 75 km lange tursti, Birkebeinerstien, i både skogsterreng og i åpne områder og høydedrag med god utsikt.

I tillegg finnes både en 18-hulls golfbane, bowlinghall og to mindre alpinanlegg i kommunen, Rena Alpin og Skisenter og Furutangen.

Åmot Digeråsen Web (7 of 14)

Det finnes flere alpintanlegg i kommunen. Foto: Åmot kommune

Rikssenteret for fallskjermhopping, Østre Æra, som er Norges største hoppfelt, ligger i kommunen.

Lag- og foreningsliv

Som student på Rena vil det være store muligheter for å engasjere seg i lag og foreningsliv. For å nevne noe tilbyr Rena Idrettslag bl.a. turn, fotball og svømming. Andre lag tilbyr ski og alpint. Åmot Skytterlag har moderne skytebane.

Korene Kor i Åmot og Rena Damekor øver ukentlig og tar opp nye medlemmer. Rena Janitsjarkorps vill også gjerne ha med musikkglade studenter på øving og oppdrag. Kommunens kulturskole har tilbud innenfor dans, teater og instrumenter. 

Studentene på Rena har sitt eget idrettslag, Arena Idrett

Les mer om Rena og Aktiviteter i Åmot på Elverum regionens nettsider.