Trening og fritid på Rena

Som student på Rena vil du få mange muligheter til en aktiv fritid, enten det er innenfor idrett eller kulturliv.

Åmøtet - Der elvene møtes - Åmot kommune
Birkebeinerrennet - Start
Treningssrom Rena

Treningsfasiliteter

Rena Fysikaliske Institutt og  Rena Trening er sentrumsnære treningssentre som tilbyr personlig trening, gruppetimer og egen trening i godt utrustede lokaler. I Rena Idrettspark vil det også være muligheter for deltakelse på saltimer og benyttelse av uteanlegg med Tuftepark og militær hinderbane, lysløyper sommer som vinter, friidrettsbane, tennis- og sandvolleyball baner.

Friluftsliv og utfordringer

Rena og omegn har ypperlige forhold for et allsidig friluftsliv, bl.a møtes to av Norges beste fiskeelver,  Glomma og Renaelva, her.

I tillegg finnes både en  18-hulls golfbanebowlinghall og to mindre alpinanlegg i kommunen,  Rena Alpin og Skisenter og  Furutangen.

Rikssenteret for fallskjermhopping,  Østre Æra, som er Norges største hoppfelt, ligger i kommunen.

Lag- og foreningsliv

Som student på Rena vil det være store muligheter for å engasjere seg i lag og foreningsliv. For å nevne noe tilbyr  Rena Idrettslag bl.a.  turnfotball og  svømming. Andre lag tilbyr  ski og  alpintÅmot Skytterlag har moderne skytebane.

Korene  Kor i Åmot og  Rena Damekor øver ukentlig og tar opp nye medlemmer.  K ulturskole n har tilbud innenfor dans, teater og instrumenter. Mange av vervene i foreningene går på frivillighet, men noen kan også være lønnede.

Les mer om Rena og  Aktiviteter i Åmot på Elverum regionens nettsider.