Trening og fritid på Lillehammer

Her vil du finne oversikt over trening- og fritidstilbud på Lillehammer.

Treningstilbud
BA folkehelse

Kampen treningssenter holder til i 1. etasje i hovedbygningen på Storhove. Treningstilbudet er en del av Lillehammer Studentidrett (LSI) sin helårspakke, som i tillegg til inngang på Kampen treningssenter inkluderer tilgang til alle studentidrettene. Prisen er 650 kr for hele skoleåret (totalt for begge semestre).

Betingelser for bruk av treningssenteret og påmeldingsskjema finner du her.

Åpningstider i Kampen treningssenter:

Mandag – fredag             kl: 07.30 – 22.00
Lørdag/Søndag               kl: 09.00 – 20.00

Treningssenteret følger skolens åpningstider på helligdager.

Følg gjerne Kampen treningssenter sin Facebookside for mer informasjon eller om du har spørsmål.

Fritid

Studentaktivitetsgrupper

Lillehammer har en rekke studentaktivitetsgrupper som alle studenter er velkommen til å delta i. Det er mye å velge mellom, alt fra om du er glad i musikk, stå på ski eller friluftsliv generelt. Her finner du en oversikt med kontaktinformasjon over studentaktivitetsgruppene:

Interesseorganisasjoner og andre studentaktivitetsgrupper

Liker du å engasjere deg for hjelpeorganisasjoner? Eller bidra på arrangementer i regi av Høgskolen? Eller er du interessert i å møte andre kristne studenter? Da kan en av disse organisasjonene eller gruppene være noe for deg. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her:

Linjeforeninger

Flere av studieretningene på Lillehammer har linjeforeninger som bidrar til å etablere sosiale nettverk og kontakt ut mot arbeidslivet. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her:

Linjeforeninger 322,92 kB