Trening og fritid på Evenstad

Som student på Evenstad er det lagt tilrette for en aktiv fritid enten på campus eller i nærområdet.

Treningstilbud

På campus har studentene tilgang til et eget treningsrom som er drevet av studentene.

Friluftsliv fiske Evenstad

Det finnes også en gymsal som er en populær møteplass og kan disponeres fritt av studentene og egen fotballbane.

I kommunesenteret på Koppang finnes det også et treningssenter - Koppang treningssenter, som har ulike typer tilbud. Du finner dem på Facebook.

Evenstad uteområde benker
Evenstad bro

Idrettslag

Koppang Fotballklubb

Stor-Elvdal skiklubb

Friluftsliv

Evenstad jeger- og fiskeforening er den lokale jeger- og fiskeforeningen. De har en enkel skytebane på Evenstad som er mulig å bruke. De har også hytter til utleie, og forvalter noen fiskevann. Du finner dem Facebook.

Koppang sportsfiskeres forening forvalter flere fiskevann mellom Koppang og Evenstad, driver utleie av noen hytter og kjører skiløyper på vinteren i flotte skogsområder.

Koppang jaktskytterklubb har et større skytebaneanlegg rett utenfor sentrum av Koppang.

5 på topp i Stor-Elvdal er en fin måte å bli kjent med nye turområder i kommunen. Hver sommer er det 5 nye topper som legges ut på nettsiden til kommunen, og de som har besøkt alle toppene er med i en trekning av deltagerpremier.

Stor-Elvdal kommunale kino ligger i kommunesenteret Koppang.

Mikaelskoret er et blandakor som har møtested på Koppang. Her er det mulighet for sangglade studenter til å melde seg inn.

Stor-Elvdal teaterlag har også møtested på Koppang, og er på stadig utkikk etter nye medlemmer.

Storstua er et flerbrukshus på Koppang som rommer kinoen, kultursal, kafé, idrettshall, innendørs skytebane og møterom med mer. Her er det stor aktivitet både morgen og kveld.

For å få med seg info om kulturelle arrangementer i Stor-Elvdal, kan man følge Facebookgruppa "Kulturinfo i Stor-Elvdal".