Trening og fritid på Elverum

I folkehelsebyen Elverum er alt lagt til rette for at du skal få en aktiv fritid.

Bilde av Glomma, Elverum.

Glomma, Elverum.

Treningsfasiliteter

I Elverum kan du velge mellom flere treningssentre:

Seks studenter sitter på gressplenen utenfor Terningen Arena. De smiler og ser svært fornøyde ut. Noen strekker hendene opp i været, mens andre viser "tommel opp".

Studenter på gressplenen utenfor studiested Elverum, Terningen Arena.

Friidrettsbanen på Terningen Arena. I bakgrunnen kan du skimte skolebygningen. Det er blå himmel og skyfritt.

Friidrettsbanen på Terningen Arena.

Friluftsliv

I Elverum er det ypperlige forhold for et allsidig friluftsliv. Her finner du blant annet en av Norges beste fiskeelver, Glomma.

Elverum turforening og  Strandbygda IL sørger for oppmerkede turløyper i Elverum, sommer som vinter. Finn ut mer om turmulighetene i Elverumsregionen på DNT.

Trysilfjellet ligger kun 45 minutter unna med aktiviteter året rundt. I nærheten finner du også  BudorRena Alpin og Skisenter og  Furutangen.

I Elverum kan du også samle vennegjengen til å spille golf, bowling, frisbeegolf, eller klatre.

Lag og foreninger

Studentene på Elverum har sitt eget idrettslag. I Facebook-gruppen deres får du en oversikt over aktivitetene deres.