Trening og fritid på Blæstad

Her finner du en oversikt over trening- og fritidstilbud på studiested Blæstad.

Masse grønt gress, og en nydelig himmel med noen kritthvite skyer.

Studiested Blæstad har lang tradisjon for jordbruksutdanning, med røtter tilbake til 1923.

Treningstilbud

På Blæstad er det en volleyballbane og en fotballbane som benyttes av studentene i sommerhalvåret. I vinterhalvåret leier studentene en gymsal i nærheten. Studentene har et eget treningsrom i andre etasje i låven, som kan benyttes alle dager mellom kl 8-22.

Hamar er kjent som idrettsby, og her er det er bredt aktivitetstilbud; Fotball, håndball, ishockey, bandy, innebandy, svømming, skøyter, langrenn og ulike kampsporter for å nevne noe.

Friluftsliv

Studentene på Blæstad har en egen hærkampgruppe som har ukentlige treninger på Blæstad. Noen ivrige ølbryggere har nylig startet en ølbryggerforening.

I nærheten

I Hamar sentrum er det mye som skjer, der finner du blant en kino, kulturhus, kaféer og gallerier. I løpet av året arrangeres det mange konserter og festivaler i Hamar. Få med deg det som skjer i Hamar regionen gjennom Visit Hedmarks nettside.