Trening og fritid på Blæstad

Her vil du finne oversikt over trening- og fritidstilbud på Blæstad.

Treningstilbud

På Blæstad er det en volleyballbane og en fotballbane som benyttes av studentene i sommerhalvåret. I vinterhalvåret leier studentene en gymsal i nærheten. Studentene har et eget treningsrom i andre etasje i låven, som kan benyttes alle dager mellom kl 8-22.

Hamar er kjent som idrettsby, og her er det er bredt aktivitetstilbud; Fotball, håndball, ishockey, bandy, innebandy, svømming, skøyter, langrenn og ulike kampsporter for å nevne noe.

Friluftsliv

Studentene på Blæstad har en egen hærkampgruppe som har ukentlige treninger på Blæstad. Noen ivrige ølbryggere har nylig startet en ølbryggerforening.

I Hamar sentrum er det mye som skjer, der finner du blant en kino, kulturhus, kaféer og gallerier. I løpet av året arrangeres det mange konserter og festivaler i Hamar. Få med deg det som skjer i Hamar regionen gjennom Visit Hedmarks nettside.