Language: NOR | ENG

Trening og fritid - Lillehammer

På Lillehammer ligger alt til rette for at du kan ha en aktiv fritid! Opplev den spektakulære naturen i området. Dra på små tilgjengelige utflukter, eller sikt på den høyeste toppen. 

Treningseldorado

Norges mest snøsikre område kan by på milevis med  nypreparerte trikkeskinner på vinteren. Vi har også Norges største  alpinsentre på Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen. På høsten og sommeren byr regionen på flotte naturopplevelser med flotte muligheter for  syklingvandringrafting og  ridning

Treningssenter

Studenter og ansatte ved Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer har tilgang til "Kampen treningssenter", som holder til i 1. etasje i hovedbygningen på Storhove. Treningstilbudet er en del av Lillehammer Studentidrett (LSI) sin helårspakke, som i tillegg til inngang på Kampen treningssenter inkluderer tilgang til alle studentidrettene. Prisen er 650 kr for hele skoleåret (totalt for begge semestre).

Betingelser for bruk av treningssenteret og påmeldingsskjema finner du her.

Åpningstider i Kampen treningssenter:

Mandag – fredag             kl: 07.30 – 22.00
Lørdag/Søndag               kl: 09.00 – 20.00

Treningssenteret følger skolens åpningstider på helligdager.

Følg gjerne Kampen treningssenter sin Facebookside for mer informasjon eller om du har spørsmål.

Det finnes også mange treningssenter i Lillehammer sentrum. Du kan velge mellom et bredt spekter av trenings– og velværetilbud tilpasset dine ønsker og behov. 

Fritid

 

Lillehammer og Gudbrandsdalen er en av landets fremste arrangementsregioner. Siden OL-ilden ble slukket i 1994, har arrangementsmenyen utviklet seg til å inneholde et enormt utvalg av kultur- og idrettsarrangement. Med alt fra naturen til olympiske anlegg som arena, kan du enten lene deg tilbake og nyte, eller delta selv. Les mer om hva som skjer i Lillehammerområdet.

Studentaktivitetsgrupper

Lillehammer har en rekke studentaktivitetsgrupper som alle studenter er velkommen til å delta i. Det er mye å velge mellom, alt fra om du er glad i musikk, stå på ski eller friluftsliv generelt. Her finner du en oversikt med kontaktinformasjon over studentaktivitetsgruppene:

Interesseorganisasjoner og andre studentaktivitetsgrupper

Liker du å engasjere deg for hjelpeorganisasjoner? Eller bidra på arrangementer i regi av Høgskolen? Eller er du interessert i å møte andre kristne studenter? Da kan en av disse organisasjonene eller gruppene være noe for deg. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her:

Linjeforeninger

Flere av studieretningene på Lillehammer har linjeforeninger som bidrar til å etablere sosiale nettverk og kontakt ut mot arbeidslivet. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her:

Linjeforeninger 322,92 kB