Language: NOR | ENG

Trening og fritid - Blæstad

IMG_8490

På Blæstad blir uteområdene brukt flittig av studentene. Både på fritid og i studietiden. Her omringes du av flott natur!

På Blæstad ligger alt til rette for en aktiv fritid.

Treningstilbud

På Blæstad har studentene en volleyballbane og en fotballbane som blir brukt flittig i sommerhalvåret. I vinterhalvåret leier studentene en gymsal i nærheten. 

I andre etasje i låven, har studentene et eget treningsrom, som kan benyttes alle dager mellom kl. 0800-2200.

Hamar er kjent som idrettsby, og her er det er bredt aktivitetstilbud; Fotball, håndball, ishockey, bandy, innebandy, svømming, skøyter, langrenn og ulike kampsporter, for å nevne noe.

Friluftsliv

I området har du også uendelige turmuligheter, både til fots, på sykkel og i kano.

Det finnes mange flotte fiskevann i Hamarregionen, for den som er interessert i det. På vinterstid frister det kanskje mer å ta en tur ut i de milelange skiløypene? Les mer om  aktiviteter i Hamarregionen på Visit Norway sine nettsider. 

DSC05591_jordbruk

Studiested Blæstad ligger i flotte og frodige omgivelser, like ved Hamar. 

I Hamar er det gode muligheter for et bynært friluftsliv langs Mjøsa og i Furuberget. I Vangsåsen finner vi Hedmarksvidda, med alle de mulighetene den byr på.

Studentengasjement

Studentorganisasjoner gir deg erfaringer og muligheten til å bygge et faglig nettverk, som er fordelaktig når du skal ut i arbeidslivet.

Fem studenter som står på rekke med armene over skuldrene på hverandre. De smiler og er tydelig fornøyde.

Crocom er studentsamfunnet på Blæstad. De arrangerer aktiviteter, fester og arrangementer for studentene. Foto: Vilde Elise Kampesveen

På Blæstad finner du mange engasjerte studenter, og det er derfor store muligheter for å engasjere seg i studietiden.

Du kan blant annet melde deg inn i studentsamfunnet, øl-bryggelaget eller i aktivitetsgruppa som driver med grønnsaksdyrking. Les mer om studentorganisasjonene på Blæstad. 

Aktiviteter i nærområdet

I Hamar sentrum er det mye som skjer. Her finner du blant annet kino, kulturhus, kaféer og gallerier.

I løpet av året arrangeres det mange konserter og festivaler i Hamar. Få med deg det som skjer i Hamar regionen på Visit Hedmark sin nettside.