Chat med oss - studentprestene i Innlandet

Chat for studenter og stipendiater på Høgskolen i Innlandet og NTNU i Gjøvik.

Om chatten

Studentprestene er ordinerte prester i Den norske kirke med videreutdanning innen samtale. Med en studentprest kan du prate om hva som helst. Ingenting er for stort eller for lite. Vi har tid og taushetsplikt.

Taushetsplikt

Det du forteller blir mellom deg og studentpresten. For å sikre en forsvarlig tjeneste har studentprestene mulighet for veiledning der vi jobber med anonymisert tematikk fra chatten.

Sikkerhet

Vi er opptatt av sikkerhet. Chatten er kryptert og det du skriver blir mellom deg og studentpresten. Chatten slettes automatisk når samtalen avsluttes.

Vi som chatter

Thomas Tinglum er studentprest ved studiested Hamar, Elverum, Blæstad, Rena og Evenstad. Han kan nås på telefonnummeret 952 58 753 eller thomas.tinglum@inn.no

Profilbilde Thomas Tinglum

Thomas Tinglum er studentprest ved HINN.

Anne er studentprest ved NTNU i Gjøvik og Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer. Hun kan på telefon kontaktes på 915 11 244 eller + 47 61 28 81 71. Hennes e-post adresse er  anne.bolstad@inn.no

Profilbilde Anne Anker Bolstad

Anne Anker Bolstad er studentprest ved HINN.