Studentorganisasjoner - Rena

Arena - Studentsamfunnet på Rena

Arena på Facebook

Arena - Stua

Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN

Studentrådet på Rena

Facebook gruppe for studenter på Rena

 

Arena: 

Arena Samfunnet består av alle enhetene i organisasjonen, som er (hovedstyre/understyre): Arena Bar, Renas Idrettslag, Kultur, UKA, FadderUKA, samt. Samfunnsstyre som leder organisasjonen. Over der igjen ligger Kontroll- og Konstitusjonsutvalget, et organ som ser til at lovverket følges.
Våre medlemmer utgjør vår Generalforsamling. Det betyr at du som medlem vil være den øverste på Arena Samfunnet sitt hiarki og har mulighet til å påvirke hvordan du ønsker at Arena Samfunnet skal være! Vi oppfordrer deg også til å ta kontakt dersom du kan bidra til å gjøre Arena Samfunnet enda bedre, har spørsmål, etc.

 

Arena StuA

Samarbeid mellom Studentsamfunnet på Campus Rena og Åmot frivillighetssentral for all ungdom over 18 år. Vi holder til på kulturhuset på Rena. 

Fylla på Hylla

Samarbeid mellom studentene på Høgskolen og Åmot Frivilligsentral for alle ungdom over 18 år! Vi vil skape et fint miljø for de som ønsker fellesskap uten alkohol og andre rusmidler! Om du bare vil legge fylla på hylla for en kveld (pun intended), eller bare ikke liker å drikke. Her skal man kunne komme for mat og aktiviteter uten stress, rett og slett for å møte andre istedenfor å sitte inne på rommet sitt som et romvesen.Velkommen til Studentorganisasjonen i Innlandet. Studentrådet, studiested Rena består av høgskolens klassetillitsvalgte. 
For mer informasjon: Stinn.no

Studentrådet Rena: 

Studentrådet er en del av Stinn. Sammen jobber vi for studenters rettigheter, trivsel og helse. Vi har fokus på en god og sikker skolegang for alle studenter på INN campus Rena. I tillegg jobber vi for studenter verden rundt i samarbeid med SAIH - Studentene og akademikernes internasjonale hjelpefond.

StInn

Studentorganisasjonen i Innlandet jobber for alle studentene ved Høgskolen i Innlandet, både på internt og nasjonalt plan. Alle skal ha en plass her og oppnå den studiekvaliteten de har rett på som student ved Høgskolen i Innlandet.