Language: NOR | ENG

Studentorganisasjoner - Lillehammer

Studentorganisasjonen i Innlandet - StInn

Plakat hvor det står Stinn. Studentorganisasjonen i Innlandet. Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser. Plakaten er rosa med hvit skrift. Logoen til studentorganisasjonen har hovedfokus i plakaten.

StINN er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjons om skal ivareta og jobbe for studentene ved Høgskolen i Innlandet. Foto: StINN

Studenter sitter i en forelesningssal. Anledningen er studentrådsmøte.

Studenter er samlet til Studentrådsmøte på Lillehammer. Foto: Stinn 

Som student ved Høgskolen i Innlandet, med betalt semesteravgift, er du en del av StInn.

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

  • Åpen
  • Ambisiøs
  • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber Stinn daglig for mer enn 14 000 studenters rettigheter.

Les mer om  Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN

Studentrådet på Lillehammer

Studentrådsmøte på Lillehammer. Et klasserom med mange studenter. To stykker står oppe ved tavla og snakker foran forsamlingen.

Studentrådsmøte på Lillehammer. Foto: StInn

Studentrådet en del av StInn, og består av alle klassetillitsvalgte. Studentrådet skal representere studentene ved Høgskolen i Innlandet i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. De har som mål å bidra til å skape et godt miljø på studiestedet.

Studentrådet velger et studentrådsstyre bestående av 5-7 medlemmer med ulike oppgaver. Du som student kan stille til valg uavhengig av om du er klassetillitsvalgt eller ikke. Styret velges på høstens første studentrådsmøte, med unntak av leder og nestleder som velges på vårens siste møte.

Les mer om  Studentrådet på Lillehammer.