Studentorganisasjoner - Lillehammer

Studentorganisasjonen i Innlandet - StInn

Plakat hvor det står Stinn. Studentorganisasjonen i Innlandet. Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser. Plakaten er rosa med hvit skrift. Logoen til studentorganisasjonen har hovedfokus i plakaten.

StINN er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjons om skal ivareta og jobbe for studentene ved Høgskolen i Innlandet. Foto: StINN

Studenter sitter i en forelesningssal. Anledningen er studentrådsmøte.

Studenter er samlet til Studentrådsmøte på Lillehammer. Foto: Stinn 

StInn ble opprettet 01.07.17 i Brønnøysundregistrene, som følge av fusjonen av de tidligere studentdemokratiene LiSt (Lillehammer Studentorganisasjon) og StorHk (Studentorganisasjonen i Hedmark).

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

  • Åpen
  • Ambisiøs
  • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber Stinn daglig for 13 800 studenters rettigheter.

Les mer om  Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN

Studentrådet på Lillehammer

Studentrådsmøte på Lillehammer. Et klasserom med mange studenter. To stykker står oppe ved tavla og snakker foran forsamlingen.

Studentrådsmøte på Lillehammer. Foto: StInn

Studentrådet er en del av Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN.

Studentrådet skal representere studentene ved Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer, i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. De har som mål å bidra til å skape et godt miljø på studiestedet.

Studentrådsstyret består av 7 studenter som er valgt av Studentrådet. I Studentrådet sitter alle klassetillitsvalgte for samtlige linjer på Lillehammer. 

Les mer om  Studentrådet på Lillehammer.