Studentorganisasjoner - Hamar

DSC08796_2_Studenter ved Prestsjøen

Å engasjere seg ved siden av studiene gir deg mulighet for personlig utvikling og til å bygge et faglig nettverk.

Campus Hamar Studentersamfunn

Campus Hamar Studentersamfunn er en interesseorganisasjon drevet av studenter for studenter på studiested Hamar, ved Høgskolen i Innlandet.

Deres mål er å drifte og utvikle fritidstilbudet for studentene ved studiested Hamar. Les mer om studentsamfunnet, eller besøk facebooksiden deres. 

Studentrådet på Hamar

Studentrådet er en del av Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN.

Hamar

Denne fine gjengen sitter i Studentrådet på Hamar, og skal representere studentene ved studiested Hamar, i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. Foto: StINN

Studentrådet skal representere studentene ved Høgskolen i Innlandet, studiested Hamar, i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. De har som mål å bidra til å skape et godt miljø på studiestedet.  Les mer om studentrådet her.

Pedagogstudentene INN Hamar

Pedagogstudentene er en organisasjon for deg som studerer for å bli lærer eller annet pedagogisk personell i barnehage eller skole. 

Logo---Profilbilde

Pedagogstudentene er en organisasjon for deg som studerer for å bli pedagogisk personell i barnehage eller skole.

Pedagogstudentene er studentorganisasjonen til Utdanningsforbundet, som er landets største fagforening for lærere. 

Pedagogstudentene gjør alt de kan for at deres 20.000 medlemmer skal få en best mulig utdanning, og at lærer- og pedagogstudentenes meninger blir hørt. 

De organiserer studenter ved følgende utdanninger: 

 • Barnehagelærer
 • Grunnskolelærer 1-7 trinn og 5-10 trinn
 • Lektorutdanning 8-13 trinn
 • PPU-A og -Y
 • Faglærer
 • Yrkesfaglærer
 • Pedagogikk
 • Spesialpedagogikk

Les mer om Pedagogstudentene

Linjeforeninger

Valmuen

Valmuen linjeforening er til for å forbedre og opprettholde det sosiale og faglige miljøet for studentene ved Spillskolen på Høgskolen i Innlandet.

Linjeforeningen formidler informasjon og holder arrangementer som nytter Spillskole-studentene både sosialt og faglig.

De sosiale arrangementene kan variere fra enkle fester og spillkvelder, til hytteturer og julebord. De faglige arrangementene kan være å invitere eksterne forelesere, dra på utflukt, arrangere game jams eller diskutere animasjonsfilmer/spill sammen. Les mer om linjeforeningen her. 

Studentorganisasjonen i Innlandet 

StInn ble opprettet 01.07.17 i Brønnøysundregistrene, som følge av fusjonen av de tidligere studentdemokratiene LiSt (Lillehammer Studentorganisasjon) og StorHk (Studentorganisasjonen i Hedmark).

52415926_2539868226026820_6132132710686130176_o

StINN er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjons om skal ivareta og jobbe for studentene ved Høgskolen i Innlandet. Foto: StINN

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

 • Åpen
 • Ambisiøs
 • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber Stinn daglig for 13 800 studenters rettigheter.

Ler mer om  Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN.