Language: NOR | ENG

Studentorganisasjoner - Evenstad

DSC08796_2_Studenter ved Prestsjøen

Å engasjere seg ved siden av studiene gir deg mulighet for personlig utvikling og til å bygge et faglig nettverk.

Studentsamfunnet på Evenstad

Studentsamfunnet på Evenstad driver blant annet Biotopen studentpub, Hyttestyret, Dåpen, Skidagen, Fadderordninga, Høsttakkefesten og mye mer. 

Lurer du på noe angående studentsamfunnet på Evenstad? Ta kontakt med Evenstad studentsamfunn på:  evenstad.studentsamfunn@gmail.com.

Studentorganisasjonen i Innlandet - StInn

52415926_2539868226026820_6132132710686130176_o

StINN er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjons om skal ivareta og jobbe for studentene ved Høgskolen i Innlandet. Foto: StINN

Som student ved Høgskolen i Innlandet, med betalt semesteravgift, er du en del av StInn.

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

  • Åpen
  • Ambisiøs
  • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber Stinn daglig for mer enn 14 000 studenters rettigheter.

Ler mer om    Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN.

Studentrådet på Evenstad

Studentrådet en del av StInn, og består av alle klassetillitsvalgte. Studentrådet skal representere studentene ved Høgskolen i Innlandet i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. De har som mål å bidra til å skape et godt miljø på studiestedet.

Studentrådet velger et studentrådsstyre bestående av 5-7 medlemmer med ulike oppgaver. Du som student kan stille til valg uavhengig av om du er klassetillitsvalgt eller ikke. Styret velges på høstens første studentrådsmøte, med unntak av leder og nestleder som velges på vårens siste møte.

 

Nysgjerrig på hva studentene på Evenstad driver med? Sjekk ut f acebookgruppen til studiested Evenstad her.