Studentorganisasjoner - Evenstad

DSC08796_2_Studenter ved Prestsjøen

Å engasjere seg ved siden av studiene gir deg mulighet for personlig utvikling og til å bygge et faglig nettverk.

Studentsamfunnet på Evenstad

Studentsamfunnet på Evenstad driver blant annet Biotopen studentpub, Hyttestyret, Dåpen, Skidagen, Fadderordninga, Høsttakkefesten og mye mer. Ta gjerne kontakt med Evenstad studentsamfunn på:  evenstad.studentsamfunn@gmail.com

Studentrådet på Evenstad

Studentrådet har tillitsvalgte i hver klasse og jobber med det generelle læringsmiljøet ved Evenstad. Studentrådet har ansvar for den lokale studentpolitikken når det gjelder faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål, og er en del av Studentorganisasjonen ved Høgskolen i Innlandet (StINN).

Studentorganisasjonen ved Høgskolen i Innlandet

StInn ble opprettet 01.07.17 i Brønnøysundregistrene, som følge av fusjonen av de tidligere studentdemokratiene LiSt (Lillehammer Studentorganisasjon) og StorHk (Studentorganisasjonen i Hedmark).

52415926_2539868226026820_6132132710686130176_o

StINN er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjons om skal ivareta og jobbe for studentene ved Høgskolen i Innlandet. Foto: StINN

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

  • Åpen
  • Ambisiøs
  • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber Stinn daglig for 13 800 studenters rettigheter.

Ler mer om    Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN.

Nysgjerrig på hva studentene på Evenstad driver med? Sjekk ut f acebookgruppen til studiested Evenstad her.