Studentorganisasjoner - Elverum

Studentsamfunnet på Elverum - StuE

Stue Elverum er studentsamfunnet på Høgskolen i Innlandet, studiested Elverum. StuE-styret er en organisasjon sammenfattet av studenter.

logo StuE

Er du en ivrig og engasjert sjel? StuE holder valg av styret ved starten av hvert semester, hvor du kan stille til verv og være med å påvirke studentsamfunnet i Elverum. Vervene du kan stille til er: styreleder i StuE, nesteleder, økonomisjef, leder for ESI, markedsføringssjef, sekretær, styremedlem og leder for arrangementgruppa.

Lyst til å bidra til et godt studentsamfunn, uten å sitte i styret? Ved å bli med i arrangementgruppa har du mulighet til å bli integrert på tvers linjene, påvirke fest og kulturarrangementer, og å bidra på studentquizer som arrangeres hver torsdag.

Følg StuE i sosiale medier

Studentidretten i Elverum - ESI

logo elverum student idrett

Studentidretten i Elverum (ESI), er aktive innen håndball, fotball og volleyball. Som medlem av ESI vil du kunne bli kjent med flere medstudenter på tvers av linjene, være i fysisk aktivitet og ha det mye moro. ESI har som tradisjon og stille lag i studentlekene som blir arrangert hvert år. 

Studentrådet på Elverum 

Studentrådet er en del av Studentorganisasjonen i Innlandet - StINN.

Studentrådet skal representere studentene ved Høgskolen i Innlandet, studiested Elverum, i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. De har som mål å bidra til å skape et godt miljø på studiestedet.

Les mer om studentrådet på Elverum.

Studentorganisasjonen i Innlandet - StInn

StInn ble opprettet 01.07.17 i Brønnøysundregistrene, som følge av fusjonen av de tidligere studentdemokratiene LiSt (Lillehammer Studentorganisasjon) og StorHk (Studentorganisasjonen i Hedmark).

52415926_2539868226026820_6132132710686130176_o

StINN er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjons om skal ivareta og jobbe for studentene ved Høgskolen i Innlandet. Foto: StINN

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

  • Åpen
  • Ambisiøs
  • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber StINN daglig for 13 800 studenters rettigheter.

Les mer om   Studentorganisasjonen i Innlandet - StINN