Language: NOR | ENG

Studentorganisasjoner - Blæstad

Crocom

Fem studenter står på rekke og holder rundt hverandre. De er tydelig fornøyde etter å ha vunnet bilrebusen. Det er sommer og nydelig vær. Gresset og trærne er grønne, og himmelen er blå.

Crocom arrangerer blant annet bilrebus, som er svært populært blant studentene. Foto: Vilde Elise Kampesveen

Crocom er studentsamfunnet på Blæstad. Vi holder aktiviteter, fester og arrangementer. Av studentene på Blæstad, for studentene på Blæstad.

Les mer om  Crocom på Blæstad.

Blæstad Bryggarlag

Blæstad bryggarlag på besøk på Røhne Bryggeri. De står foran fire bryggmaskiner.

Blæstad Bryggarlag arrangerer spennende aktiviteter for den ølinteresserte. Her fra et besøk på Røhne Bryggeri. Foto: Nikolai Mortensen 

Dette er en aktivitetsgruppe som har som formål å lære seg kunsten å brygge godt øl. Det arrangeres samlinger omlag to ganger i måneden hvor man tester forskjellige typer korn, humler og tilsetningsstoffer for å få brygg som smaker friskt, surt eller søtt. 

Tre gutter jobber i åkeren. Det er fint vær, nesten skyfri himmel og sommer.

Blæstad Grønnsakshage i full sving ute i åkeren. Foto: StINN

Blæstad Grønnsakshage 

Blæstad Grønnsakshage er en aktivitetsgruppe som dyrker grønnsaker. Det blir arrangert temakvelder på vinteren for å lære mer, og for å skape en hyggelig sosial arena. Det er mest aktivitet i vekstsesongen.

Studentorganisasjonen i Innlandet - StInn

Som student ved Høgskolen i Innlandet, med betalt semesteravgift, er du en del av StInn.

StInn ønsker å være en fremtidsrettet interesseorganisasjon som arbeider proaktivt for studentene ved Høgskolen i Innlandets rettigheter, spesielt overfor Høgskolen i Innlandet (HINN), Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

StInn har tre kjerneverdier som skal være gjennomgående i alt arbeid:

  • Åpen
  • Ambisiøs
  • Ansvarlig

Med dette, og med slagordet «Vår utdanning, vår studenthverdag, våre premisser», jobber Stinn daglig for mer enn 14 000 studenters rettigheter.

Ler mer om   Studentorganisasjonen i Innlandet - STINN.

Studentrådet 

Studentrådet en del av StInn, og består av alle klassetillitsvalgte. Studentrådet skal representere studentene ved Høgskolen i Innlandet i faglige, velferdsmessige og demokratiske spørsmål. De har som mål å bidra til å skape et godt miljø på studiestedet.

Studentrådet velger et studentrådsstyre bestående av 5-7 medlemmer med ulike oppgaver. Du som student kan stille til valg uavhengig av om du er klassetillitsvalgt eller ikke. Styret velges på høstens første studentrådsmøte, med unntak av leder og nestleder som velges på vårens siste møte.