Slik er det å studere serviceledelse og markedsføring

Hva handler egentlig serviceledelse og markedsføring om og hva kan man forvente å lære? Det og hvordan det er å studere på Rena kan du lese mer om i dagens blogginnlegg.

Bachelor i serviceledelse og markedsføring er et av mange studier som du kan studere på Høgskolen i Innlandet, studiested Rena. Men hvorfor skal akkurat du starte på denne bachelorgraden, slik jeg valgte å gjøre?

Studiet passer for alle som ønsker å jobbe som mellomleder i handels- og servicenæringen. Hvis du er serviceinnstilt, vil jobbe med mennesker, markedsføring og/eller kunderelasjonsledelse passer det veldig bra for deg.

Mange valgmuligheter underveis

Bachelor i serviceledelse og markedsføring dekker en rekke interessante og relevante fagområder som organisasjon og ledelse, bedriftsøkonomi, service, strategi, arbeidsrett og selvfølgelig markedsføring. Under studieløpet har du også mulighet til å velge flere valgfag innenfor en rekke fagområder, være i praksis og dra på utveksling.

Hva kan du gjøre etter fullførte studier?

Etter fullført studium har du en rekke yrkesmuligheter å velge mellom.

Du kan bl.a. jobbe som mellomleder innenfor service, kundebehandling, markedsføring eller kundeorientert organisasjonsutvikling i tjeneste ytende sektor. Studiet er skreddersydd for jobber innenfor reisenæringen, hotellbransjen, fag- og dagligvarehandel, kultur, bank og forsikring, markedsføring og salg, samt mange andre bransjer innenfor sektoren.

Høgskolen i Innlandet er faktisk alene om å tilby et slikt studium blant statlige høgskoler og universiteter. En god miks av ulike aldersgrupper og ulik erfaringsbakgrunn i klassen gjør også at studiet bærer stort preg av mye erfaringsutveksling.

Tidlige uteksaminerte studenter jobber blant annet som studieveileder, butikkleder, markedsfører, forsikringsrådgiver og mye mer. Studiet gir også mulighet til å videre med en master enten i Norge eller utlandet. På studiested Rena kan du bl.a. ta en master i økonomi og ledelse, spesialisering markedsføringsledelse.

Husk søknadsfristen 15. april for ordinære søknader både til Samordna Opptak og lokalt søknadsweb. Hvis du søker med realkompetanse, særskilte vilkår eller har behov for tidlig svar er fristen 1. mars.

Ha en fin dag videre (:

Emil