Showcase for VR og AR!

Torsdag 28. november hadde studentene på Arsstudium i VR og AR en helt egen showcase for å vise frem arbeidet de hadde gjort de siste tre ukene i PARK gründer- og næringshus.

På torsdag 28. november hadde vi som studerer Årsstudium i Virtual and Augmented Reality en showcase for å vise frem det vi hadde jobbet med de siste tre ukene. Dette var da arbeid i både AR og VR, formidlet gjennom apper som kunne brukes på både mobil og med VR-briller. Showcasen skjedde i PARK gründer- og næringshus her i Hamar sentrum.

Om du har lest mine tidligere blogginnlegg, har jeg skrevet litt om den ene appen som jeg var med på å skape, nemlig View INN. Denne appen var med på showcasen, sammen med den andre appen vi lagde og alle appene som resten av medstudentene mine har laget i denne perioden.

Showcasen ble planlagt i god tid i forveien, i tillegg til at vi hadde en test-run dagen i forkant for å være sikker på at alt fungerte som det skulle på den store dagen. Vi var alle veldig spente for showcasen, om folk kom til å dukke opp eller ikke, men vi ble positivt overrasket! Det ble et stort oppmøte med mange interesserte sjeler. Det var utrolig morsomt å snakke om noe man har laget til noen fra utsiden. Mange ble imponert over hva vi hadde fått til på så kort tid.

Å være en del av showcasen og å kunne prate med flere mennesker som hadde like interesser gav meg utrolig mye motivasjon til å jobbe fremover. Det ble mye snakk om fremtidig lære og jobbmuligheter etter dette årsstudiet, så jeg gleder meg til å se hva fremtiden kan bringe etter hvert.

Publisert: .