Language: NOR | ENG

Pop og rock-produksjon

Som student på TV-skolen får du muligheten til å gjennomføre mange prosjekter. Nylig fikk jeg lov til å steppe inn som produksjonsleder på andre klasse sin musikkproduksjon med Dagny.  

Produksjonsleder er stilling som har mye ansvar. Mine ansvarsområder i denne produksjonen var å sørge for at alle i crewet tidsnok leverte det de skulle, ha kontakt med artist og location, og i tillegg sørge for at alle ledd gikk som det skulle.

Det er ikke lite å gjøre som produksjonsleder på en slik produksjon. Vi fikk inn to artister; et coverband ved navn Noizy Trip og Dagny. Her hadde jeg kontakt med band, location, og sørget for at alt av planverk ble klart før produksjonen var i gang. Jeg ble veldig glad da jeg fikk tilbud om å være med på denne produksjonen. Ikke bare på grunn av artistene, men også fordi jeg ikke fikk vært med da vårt kull gjorde pop og rock i vår, på grunn av covid-19.

Selv om jeg går et år over de andre studentene, har jeg også fått mange nye erfaringer og et par «aha»-opplevelser. Vi gjennomførte produksjonen i Håkons hall, og her dukket det stadig opp noen utfordringer; fotballkamper, golf-reservasjoner og et filmcrew fra Tyskland ga oss passe høye skuldre rett før produksjonen.

På grunn av musikkproduksjonen var vi avhengig av å ha det stille i hallen, noe som ikke er lett i Håkons hall hvor det også er et treningssenter. Her var det mye logistikk som skulle på plass så vi kunne gjennomføre produksjonen uten forstyrrelser. 

130770176_2709384029373202_7520207394691627936_n

Det å ha en så stor artist som Dagny i Lillehammer var i seg selv en veldig kul opplevelse. I tillegg behandlet de oss som hvilken som helst TV-produksjon, og ikke som om vi var studenter. De satte litt høyere krav til oss enn vi kanskje er vant med, noe som kan være skummelt, men det var egentlig bare gøy. Vi trippa nok litt rundt henne til å begynne med, men jeg tror de fleste (inkludert meg) ble litt varmere i trøya etter hvert. 

130605815_3624009200970695_9138457943468552778_n

Det har også vært veldig gøy å bli kjent med en ny klasse! Vi på TV-skolen jobber ofte på tvers av linjer og klasser, og vi er vant til å ha med folk fra andre trinn. På grunn av pandemien får vi ikke lenger lov til å «låne» folk fra andre klasser i like stor grad, og dermed blir man heller ikke så godt kjent. Jeg håper virkelig at vi kan få til et tilnærmet normalt liv så vi kan jobbe mer sammen og bli bedre kjent med flere. 

Neste semester står det bachelor-produksjon og skriving for tur. Det er litt sykt å tenke på at jeg kun har et halvt år igjen her i Lillehammer, men jeg kjenner også at det klør i fingrene etter å komme meg ut i jobb! Følg med på vår YouTube-kanal for å se noe av det vi har laget den siste tiden. 

-Stine, 3. klasse TV-ledelse

Publisert: .
Sist endret: .
Vil du hjelpe oss å bli bedre?