Language: NOR | ENG

Ny studentblogger fra Blæstad

Mårn! Eivind her. Jeg er 21 år og går første året på Bachelor i agronomi på ved Høgskolen i Innlandet. Her skal jeg blogge litt om meg sjøl og livet som student. 

Som sagt heter jeg Eivind. Jeg flyttet til andre siden av Mjøsa 12. august i år. Som hadlending var det litt vemodig å forlate Hadeland for "feil sie ta Mjøsa". Men, dette var noe som måtte gjøres og jeg angrer absolutt ikke. Ingen andre høgskoler i landet tilbyr en bedre utdanning og studiehverdag enn Blæstad.

Grunnen til at jeg begynte å studere Bachelor i agronomi på Blæstad var ganske enkel. Jeg er fra gård og er veldig interessert i landbruk og vil drive med dette resten av livet.  Da jeg har to eldre brødre, mangler odel, og faktisk står sist i rekken om å ta over gården hjemme så jeg på en landbruksrettet utdannelse som en nødvendighet for å oppfylle min store drøm om å bli bonde. Da var Blæstad mitt i blinken for meg! Både med tanke på nærhet, miljø og muligheten for å jobbe ved siden av studiene. For meg er Innlandet et perfekt sted å studere. 

Eivindd

Eivind Skari studerer agronomi ved studiested Blæstad.

Litt om meg selv: 
Jeg er en blid og optimistisk person. Det meste som ikke går, går med vazelin, nok fart eller gaffateip. Om dette ikke hjelper har du ikke drukket nok melk. Fritida mi liker jeg å bruke på alt som heter for Netflix, Sumo, Dplay, landbruk og verktøy.  Innimellom kan dette kanskje ha litt innvirkning på skolehverdagen, men jeg mener at uansett om man lever i en verden med mye press eller ikke, så kan man ikke være seriøs hele tiden. Ingen er perfekte og det er mitt hovedfokus den tia jeg lever! 

Etter nesten fire måneder er jeg helt sikker på at Blæstad og Bachelor i agronomi var et helt riktig valg og passer meg perfekt. Jeg trives ekstremt bra, i lag med både geniale, snille og flinke medstudenter og flinke lærere. Fremover kommer jeg til å ta for meg studiehverdagen på Blæstad, og blogge om ulike ting som opptar meg i studenthverdagen. 

Publisert: .
Sist endret: .