Language: NOR | ENG

Ny blogger fra TV-skolen

Hei! Mitt navn er Veronica, og dette er mitt aller første blogginnlegg her på Studentbloggen. I dag skal skrive litt om hvem jeg er, og veien min til TV-skolen. 

Først og fremst håper jeg det går bra med alle sammen, og at dere tar vare hverandre i denne spesielle og krevende perioden for oss studenter og mange andre i samfunnet. Alt blir bra. 

Mitt navn er Veronica, og jeg er ny blogger for Høgskolen i Innlandet. Jeg er 23 år gammel, og er fra en liten kommune som heter Skiptvet, som ligger i gamle Østfold. Jeg er ei blid, og genuin jente. Jeg har en stor kjærlighet for bøker og matlaging, og kan gjerne bruke flere timer på kjøkkenet eller sitte i sola med en god bok. I dag er jeg bosatt i koselige Lillehammer, denne byen har raskt blitt en av mine favoritt byer, dette fordi jeg elsker vinter og snø. Jeg må innrømme at jeg liker vinter bedre enn sommer, til tross for glatte veier og utallige timer med måking. På Lillehammer studerer jeg TV-ledelse på TV-skolen. 

Helt siden jeg var femten år har jeg visst at jeg vil jobbe i TV-bransjen, og begynte allerede på det tidspunktet å planlegge veien mot drømmejobben. På videregående gikk jeg medier og kommunikasjon, som egentlig forvirret meg mer enn å gi meg en klar retning for hva jeg ville jobbe med innenfor TV-bransjen.

Før videregående var jeg klar på at jeg skulle begynne å studere på TV-skolen etter fullført videregående, men når tiden kom for høyere utdanning turte jeg rett og slett ikke å søke. Jeg følte meg ikke klar eller sikker. Valget falt derfor på Bachelor i Kreativ markedskommunikasjon på Høyskolen Kristiania/Westerdals i Oslo. 

Oslo var en “game changer” for meg. Jeg vokste utrolig mye som person, og ble mer selvsikker. Her innså jeg også at jeg er ung og har all verdens av tid. Det er aldri for sent å studere eller ta et friår, eller gjøre det som føler rett for deg. I tillegg til at jeg fikk mange gode venner i Oslo, og møtte mennesker som er en stor del av livet mitt i dag, knyttet jeg også kontakter med personer som kan være viktige for min fremtidige karriere. Etter tre år i Oslo og fullført bachelor innså jeg at det var på tide å søke på TV-skolen. 

TV-skolen var min drømmeskole helt siden ungdomsskolen, og når man ønsker noe så sterkt, så kan fallet bli ganske stort. Når jeg valgte å søke på TV-skolen hadde jeg ingen plan B, det var dette eller ingenting. Og jeg var livredd. Grunnen til at jeg søkte på TV-ledelse, er fordi jeg er en person som lett tar ansvar, og lederrollen. Jeg er strukturert, og liker å ha kontroll.

Jeg var veldig trygg på valget mitt, og TV-ledelse er en linje jeg ikke har funnet noen andre steder. Dette skremte meg, og gjorde meg enda mer motivert, og redd, for å komme inn på TV-skolen. Heldigvis kom jeg inn, og jeg må innrømme at jeg elsker TV-skolen. Det er det beste valget jeg noensinne har tatt! Akkurat nå er jeg på førsteåret mitt, og jeg trives bra, og har utrolig flinke medstudenter og lærere. Det overrasket meg hvor mange gode og erfarne lærere TV-skolen har, og hvordan vi er mer et produksjonsselskap enn en helt "vanlig" skole. 

Fremover kommer jeg til å skrive om TV-skolen, studierelatert innhold, hverdagsøyeblikk og generelt tips og tanker om studentlivet. Om det er noe du lurer på eller bare vil prate, send meg en mail på veronica-karlsen@outlook.com

Klem, Veronica

Publisert: .