Language: NOR | ENG

Mine forventninger til neste semester

Det første semesteret i Årsstudium i Virtual and Augmented Reality er snart omme for Mathilde, som nå blogger om sine forventninger for neste semester.

Som mange av dere har fått med dere går jeg Årsstudium i Virtual and Augmented Reality. Nå er det første semesteret snart omme, og det har vært en bratt læringskurve for meg. Fra å ikke ha rørt koding eller Unity software, har jeg vært med på å lage egne koder for spill og apper. Det har så langt vært utrolig lærerikt og jeg ser frem til neste semester.

I det andre semesteret skal vi nemlig gå ut i praksis. I praksisen får vi muligheten til å lære mer om produktutvikling for kunder og jobbe i tverrfaglige team. Vi kommer også innom prosjektstyring og prosjektoppfølging.

Selv gleder jeg meg til å jobbe på større prosjekt enn vi har hatt til nå, og samtidig få jobberfaring innen et yrke jeg er veldig interessert i. Jeg håper på at det er spill vi kommer til å jobbe med, men jeg er ganske sikker på at vi får prosjekter innen "edutrainment", som de kaller det. Edutainment er løsninger som kombinerer innovative underholdningskonsepter med Vitrual- og Augmented Reality programvare.

Det som er så fint med denne praksisen er at vi får muligheten til å arbeide under eller for en bedrift eller selskap. Praksisen vil være under veiledning fra EON Reality, men også Høgskolen I lnnlandet så klart. 

Jeg forventer mange arbeidstimer og middels stress-nivå. Så det blir nok av ting å gjøre det neste semesteret. Jeg gleder meg til å kunne ta på meg mer arbeidserfaring som jeg kan ta nytte av senere i livet. Jeg håper også å kunne gjøre meg kjent hos EON Reality i tilfelle en jobb skulle dukke opp. Jeg har blitt såpass glad i Hamar by at jeg aller helst ønsker å få en jobb i Hamar når jeg er ferdig med studiene mine. 

Publisert: .
Sist endret: .