Language: NOR | ENG

Gøy med VR og AR!

Mathilde ble i vår uteksaminert på Bachelor i animasjon og digital kunst. Nå går hun videre med Add-On programme in Augmented and Virtual Reality.

Heisann og velkommen tilbake til skolestart!

Mitt navn er Mathilde og jeg har vært student ved Høgskolen i Innlandet i over tre år nå. Som en kjapp introduksjon;

Jeg startet som student ved Høgskolen i Innlandet høsten 2016. Da startet jeg på min Bachelor i animasjon og digital kunst. I disse tre årene har jeg storkost meg. I sommer ble jeg uteksaminert og kunne stolt si at jeg hadde fullført min bachelorgrad. Tidligere hadde jeg ikke planlagt noe videre skolegang, men mens jeg gikk her dukket "Add-On programme in Augmented and Virtual Reality" opp. Det vekket virkelig interessen min. Jeg trivdes såpass mye her i Hamar at jeg ikke hadde noen ting i mot å være her ett år til. Og hva skader vel ikke ekstra lærdom og et nytt studium til å ha på CV'en? Dermed søkte jeg og i sommerferien ble jeg tilbudt studieplass som jeg takket ja til. 

Jeg har nå gått VR og AR i to måneder og jeg stortrives. Det er tungt arbeid, men det er arbeid som jeg har interesse for. VR og AR er tross alt veldig nytt, noe som er spennende for meg. Jeg er selvfølgelig veldig interessert i spesielt VR og VR-spill, så jeg tror og håper at dette er noe jeg kan jobbe med på en fremtidig arbeidsplass.

Tidligere denne uken fikk vi jobbe litt i Motion Capture Studioet vi har her på høyskolen. Det er alltid like gøy å hoppe inn i drakten og se hvordan man kan bevege figurer i et 3D-program med sin egen kropp som verktøy.

Noe jeg gleder meg til er veien videre gjennom dette studiet. Jeg skal gjøre mitt beste for å trekke til meg så mye lærdom som mulig,og ser frem mot et lærerikt år hvor jeg kommer til å sitte igjen med nyttig kompetanse og nye inntrykk. 

Publisert: .