Language: NOR | ENG

En uke i mitt liv

Hvordan er egentlig hverdagen som student? Drukner man i pensum fra morgen til kveld, eller har man noe fritid? Med dagens innlegg tar jeg dere med på en uke i mitt liv og gir et innblikk i hvordan studentlivet kan være. 

Da jeg flyttet til Lillehammer høsten 2019 var jeg nervøs for hvordan den nye hverdagen skulle bli. Jeg var spent på hvordan jeg skulle takle å bo alene, og hadde mange spørsmål rundt det å kombinere studier med et sosialt liv. Snart er jeg halvveis i studieløpet mitt og er det én ting jeg har erfart, så er det at hver uke er annerledes. Noen uker er hektiske med full timeplan, mens andre uker kan dagene føles trege og lange. Dette er en uke i mitt liv. 

Mandag

Fra alarmen gikk 07.30 og til jeg la meg var det fult program. Dagen startet med å skrive blogginnlegget som skulle ut den dagen, samt litt mailarbeid. Fra 12 til 14.30 var jeg på skolen for å bli presentert nytt emne og danne ny kollokviegruppe. Vi fikk også første del av en påbegynnende mappeeksamen vi nå er godt i gang med. 

Etter skolen ble det en tur til byen for å spise lunsj med noen venninner på pannekakehuset. Visste du forresten at pannekakehuset er en god nok grunn til å flytte til Lillehammer? Vår lille guilty pleasure. Deretter var det å kjappe seg hjem, publisere blogginnlegg, få på seg treningsklær og ta turen videre til Spenst. 

Dagen ble avsluttet med indisk til middag og jakten på kjærlighet med to venninner. (Ja, vi er faktisk tidlig i 20-årene. Tro det eller ei) 

F3D1F93E-BEAB-4BB5-9B14-70902359CB35

Tirsdag

Dagen startet med Zoom-forelesning koblet på tv-en i kombinasjon med en god frokost sammen med ei venninne. Noen fordeler er det jo med nettundervisning!

Resten av dagen var relativt rolig og gikk med til å sette meg inn i nytt pensum, husvask, en tur på treningssenteret og noen timer på FaceTime. 

Onsdag

Onsdagen gikk turen til Elverum. Både nye og gamle studentambassadører skulle samles for opplæring i jobben. Noen koselige timer i bil, pizzaservering og masse ny inspirasjon til hva vi kan gjøre fremover. Jeg er virkelig heldig med verdens beste deltidsjobb! Denne ettermiddagen ble tilbragt i sofaen uten store planer. 

 

834D490C-8C38-4323-98D3-0DD150F316CB

Torsdag

Dagens forelesning ble flyttet, så kollokviegruppa brukte dagen på å jobbe med gruppeoppgaven vi fikk utdelt i starten av uken. Dette er første del av en mappeeksamen, som går ut på å lage en utredningsplan ut i fra en case. Veldig omfattende, men også veldig lærerikt. Etter å ha sittet på et trangt grupperom fra 09.00 til 16.00 dro vi alle med noe øresus hjem.

På ettermiddagen hadde jeg et digitalt oppfølgingmøte med ei jente fra ungdomsorganisasjonen jeg er med i, før jeg slappet av resten av kvelden. 

Fredag

Endelig helg! I går som i dag møtte jeg to fra gruppa mi for å jobbe med oppgaven. Etter flere timer på skolen innså vi at det ble brukt mer tid til skravling enn jobbing, men ble alle enige om at i denne tida er det vel så viktig å komme seg ut av huset bare for å skravle litt.

Dagen ble avsluttet med gruppetime på Spenst, før fredagstaco og helgekos med hjemmelagde cookies, kakao og julebrus<3

5319A5FC-02A4-4491-9312-9ACEA512C0DD

Alt i alt var dette en veldig fin uke, men som nevnt er ikke alle som denne. I dag får vi ny oppgave til mappeeksamen og det blir intense uker frem mot jul. Jeg håper det var gøy å få et innblikk i min hverdag og ønsker deg en fin uke videre.

Klem, Amanda. 

Publisert: .
Sist endret: .