Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Derfor endte jeg opp med lærerstudier på Hamar

Allerede 15. april er søknadsfristen for å søke høyere utdanning. Tenk så spennende, men akk så vanskelig! Hva og hvor skal man søke seg til? Det håper jeg du har bestemt deg for nå. I dette innlegget forteller jeg om hvordan det var for meg å søke høyere utdanning!

Fem tips til deg som studerer hjemmefra

Hjemmeeksamen krever en annen arbeidsmetode enn forberedelse og gjennomføring av skoleeksamen. Denne våren tror jeg det er spesielt viktig å tenke litt over det. Det er opp til hver enkelt å finne ut av hvordan man studerer best, men jeg tror det er noen generelle faktorer som kan være gunstig for alle.

Min vei til høyere utdanning

Søknadsfristen for høyere utdanning går ut om kort tid. Men hvordan opplevde jeg søknadsprosessen? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer, og hvordan jeg fikk fryst studieplassen min i et år før jeg startet på barnevern.  

Dette lurer folk på om eiendomsmegling

Hvordan er jobbmulighetene etter endt utdanning? Er matten vanskelig? Skal jeg velge praksis eller bacheloroppgave? Dette er noen av de vanligste spørsmålene jeg får om det å studere eiendomsmegling. I dette innlegget gir jeg deg svarene på disse og flere andre spørsmål. 

Når epidemiologien blir mer enn et skoleemne

I januar begynte vi med et av de vanskeligste emnene på bachelor i folkehelsearbeid. Da var det kanskje ingen som trodde at vi innen kort tid ville få erfare et samfunn preget av smittsomme sykdommer og smitteverntiltak. 

En spillstudents hjemmekontor

Som student ved Spillskolen har vi ikke alltid det samme opplegget som de andre studiene. Det gjelder også nå når de aller fleste er hjemme og borte fra klasserommene. 

Lærerstudent i korona-tider

Da er vi inne i tredje uke med stengte bygg og studiesteder. Men hvordan går det med lærerne og lærerstudentene? Jo, det skal jeg prøve å gi dere et innblikk i. 

Fem grunner til å studere barnevern

Søknadsfristen for høyere utdanning nærmer seg. I dette innlegget gir jeg fem gode grunner til å velge bachelor i barnevern slik jeg gjorde. 

Praksis hos frisklivssentralen

Før koronaviruset midlertidig endret vår studenttilværelse gjennomførte jeg en kort praksis i Åmot kommune. I dagens blogginnlegg oppsummerer jeg dagene jeg hadde i observasjonspraksis. 

Hvordan søker jeg TV-skolen?

Å søke seg til TV-skolen er en litt annen prosess enn å søke seg til andre studier som Høgskolen Innlandet tilbyr. På TV-skolen er vi opptatt av at de riktige menneskene kommer inn, så her får du en liten gjennomgang av hvordan du gjør det, og hva som er viktig i søknadsprosessen.

Forberedelser til arbeidslivet

Om få uker flytter jeg tilbake til Viken, og snart er tiden inne for å ta fatt på arbeidslivet. Mye usikkerhet preger hverdagen vår nå for tiden, og i dag deler jeg noen av mine tanker rundt dette med dere.

Vil du hjelpe oss å bli bedre?