Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Noen tips til deg som skal studere i Elverum

Hvor er det lurt å bo i Elverum, og hva kan man gjøre på fritiden? På utdanningsmessene jeg har deltatt på i løpet av vinteren var det mange av dere som lurte på dette. I dagens innlegg kan du få svar på disse og flere andre spørsmål. 

Jeg har søkt meg til TV-skolen – hva skjer nå?

TV-skolen tar imot ca 60 søkere hvert år, fordelt på fem studier. Enkamera regi og -teknikk, TV-ledelse, flerkamera regi og - teknikk. Vanligvis ville vi holdt åpen skole for alle som vil komme og se hvordan vi har det på TV-skolen, men på grunn av dagens situasjon vil jeg istedenfor besvare noen av de vanligste spørsmålene fra søkerne her. 

Hvorfor gjør du det du gjør?

Temaet for dette blogginnlegget er noe jeg har tenkt på i lang tid. For ca. tre år siden ble jeg introdusert til en bok som på mange måter har endret måten jeg ser verden på. Jeg gleder meg over å kunne skrive litt om den her.

Hva har masteroppgaven lært meg?

Jeg har nevnt flere ganger tidligere at det å gå master for meg er utrolig verdifullt, og at jeg virkelig har opplevd det som et steg opp fra bachelor. Men hva har jeg egentlig lært? Og hva har jeg egentlig lært av prosessen med å skrive masteroppgaven? Dette prøver jeg å gi svar på i dette innlegget. 

Mat og helse som del av lærerutdanningen

Å lage mat er noe jeg setter stor pris på. Men hvorfor valgte jeg mat og helse som del av studieløpet mitt, og hvilke forventninger har jeg? Det er noen av spørsmålene jeg prøver å svare på i dette blogginnlegget. 

Hvorfor jeg ble forelsket i Hamar

I snart fire år har jeg studert ved studiested Hamar ved Høgskolen i Innlandet. For meg har dette vært en fantastisk tid, og her deler jeg noen gode grunner til at studentlivet har blitt så bra. 

Slik er Elverum som studentby

Høgskolen i Innlandet har seks studiesteder og alle er plassert i relativt mindre byer/tettsteder. Men hvordan er det å studere og i Elverum? Her kan du lese om hva jeg liker best med å bo her.

Et tilbakeblikk på året som har gått

Hva har andreklasse på flerkameraproduksjon gjort dette året? Det er tema for dagens bloginnlegg der jeg mimrer litt, og ser tilbake på alt det spennende vi har gjort på TV-skolen. 

En merkelig tid på TV-skolen

Hverdagen tok en brå vending da Norge nærmest ble stengt før påske. Men hva har det å si for studentene på TV-skolen? Og hva skulle vi egentlig gjort uten TV akkurat nå? I dette innlegget skriver jeg om alt som ble veldig annerledes.

Fordelen med å se teorien i praksis

Både skogbruk og utmarksforvaltning er studier som preges av teori. Derimot kan man på mange måter se hvordan teorien fungerer i praksis bare ved å gå ut døra. På Evenstad har vi en god blanding av både praktisk og teoretisk undervisning, som ofte gjør litt tørr teori lett å forstå. 

Derfor endte jeg opp med lærerstudier på Hamar

Allerede 15. april er søknadsfristen for å søke høyere utdanning. Tenk så spennende, men akk så vanskelig! Hva og hvor skal man søke seg til? Det håper jeg du har bestemt deg for nå. I dette innlegget forteller jeg om hvordan det var for meg å søke høyere utdanning!

Vil du hjelpe oss å bli bedre?