Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Hvorfor jeg ble forelsket i Hamar

I snart fire år har jeg studert ved studiested Hamar ved Høgskolen i Innlandet. For meg har dette vært en fantastisk tid, og her deler jeg noen gode grunner til at studentlivet har blitt så bra. 

Fordelen med å se teorien i praksis

Både skogbruk og utmarksforvaltning er studier som preges av teori. Derimot kan man på mange måter se hvordan teorien fungerer i praksis bare ved å gå ut døra. På Evenstad har vi en god blanding av både praktisk og teoretisk undervisning, som ofte gjør litt tørr teori lett å forstå. 

Min vei til høyere utdanning

Søknadsfristen for høyere utdanning går ut om kort tid. Men hvordan opplevde jeg søknadsprosessen? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer, og hvordan jeg fikk fryst studieplassen min i et år før jeg startet på barnevern.  

Dette lurer folk på om eiendomsmegling

Hvordan er jobbmulighetene etter endt utdanning? Er matten vanskelig? Skal jeg velge praksis eller bacheloroppgave? Dette er noen av de vanligste spørsmålene jeg får om det å studere eiendomsmegling. I dette innlegget gir jeg deg svarene på disse og flere andre spørsmål. 

Fem grunner til å studere barnevern

Søknadsfristen for høyere utdanning nærmer seg. I dette innlegget gir jeg fem gode grunner til å velge bachelor i barnevern slik jeg gjorde. 

Hvordan søker jeg TV-skolen?

Å søke seg til TV-skolen er en litt annen prosess enn å søke seg til andre studier som Høgskolen Innlandet tilbyr. På TV-skolen er vi opptatt av at de riktige menneskene kommer inn, så her får du en liten gjennomgang av hvordan du gjør det, og hva som er viktig i søknadsprosessen.

Ut i praksis!

Hva skal man gjøre etter fullført utdanning? Et av alternativene kan være å ta en praksisperiode i utlandet, noe Mathilde nå vurderer. 

Fra juss til skogbruk

God dag! Mitt navn er Simen Nævestad. Jeg er 21 år og studerer Bachelor i skogbruk ved Høgskolen i Innlandet. I fjor høst ble jeg studentambassadør, og dette er mitt første blogginnlegg. Fremover skal jeg med jevne mellomrom gi deg et innblikk i studenthverdagen på studiested Evenstad.

Fem gode grunner til å studere i Lillehammer

Høgskolen Innlandet har seks studiesteder; Lillehammer, Hamar, Evenstad, Rena, Elverum og Blæstad. Hvert sted har sine særegenheter, og felles for dem er at de ligger i Innlandet. Men hvorfor skulle du vurdere å studere her? Jeg gir deg mine beste grunner til å velge Lillehammer. 

Myter om å være student

Mange er snart på vei inn i studentlivet, og jeg tenkte i dag å oppklare noen myter dere kanskje har hørt eller lest om studenttilværelsen.