Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Derfor søkte jeg TV-skolen

Etter tre år på TV-skolen ser jeg tilbake på tiden da jeg søkte TV-utdanning, og hvorfor jeg valgte nettopp TV-skolen ved Høgskolen i Innlandet.

Seks tips til deg som skal skrive bacheloroppgave

Denne våren skriver jeg den avsluttende oppgaven på studiet mitt, nemlig bacheloroppgaven. Det er mye stress relatert til bachelorskriving, og jeg håper at disse tipsene kan hjelpe deg litt på vei. 

Økonomiske fordeler ved å bli lærer

Visste du at lærerstudenter blant annet kan få slettet deler av studielånet? Det visste ikke jeg da jeg startet med lærerstudier. Hva jeg tenker om de økonomiske fordelene kan du lese om i dagens blogginnlegg. 

Helsetilbud for studenter ved HINN

Livet som student kan være krevende, kanskje spesielt nå med covid-19 som har sterke føringer på hverdagen vår. Da kan det være godt å ha noen utenforstående å rådføre seg med. Her får du en oversikt de ulike velferdstilbudene du kan benytte deg av. 

Min fremtidige drømmejobb

Jeg har aldri visst 100 prosent sikkert hva drømmejobben min er, men jeg har de siste årene funnet ut at jeg kunne tenke meg å jobbe med barn og unge. Denne gang skriver jeg om mine fremtidsplaner og hvordan jeg jobber for å nå dem.

Dette venter i vårsemesteret

Det er lite som minner om vår i Hamar om dagen med Mjøsa som har startet å fryse over og rundt 15 minusgrader hver dag. Men vårsemesteret er godt i gang, og det innebærer blant annet at jeg skal lage mitt aller første spill, noe du kan lese mer om her.  

Nytt år som faddersjef

Til tross for at jeg tidvis var svært stresset under fadderuka i fjor, så er jeg glad for å få tilbake som faddersjef igjen for 2021. I år skal jeg få gjøre dette sammen med min roomie, som ledet arbeidet i 2019.

 

Et kritisk syn på seksualundervisningen

Å lage en samfunnskritisk dokumentar er noe av det vi skal gjennomføre dette semesteret. Sammen med fire medstudenter på TV-skolen retter vi oppmerksomheten mot seksualundervisningen i Norge.