Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Ikke sitt stille

Du sitter og venter. Er utrolig nervøs. Du har gjennomført eksamen, men resultatet har ikke kommet til avtalt tid. Det er kjipt og du tror det er lite du får gjort. Men det stemmer ikke. Som student har du mange muligheter til å engasjere deg som du bør benytte deg av. 

Slik trener du rimelig hjemmefra og i naturen

Å begynne igjen med hjemmetrening har dessverre igjen blitt aktuelt for mange. Men må dette føre til ekstra kostnader? Ikke nødvendigvis! I dette innlegget vil jeg vise noen eksempler på rimelig og lett tilgjengelig treningsutstyr. 

Praksisplass hos 71 grader Nord

Alle som studerer på TV-skolen skal ha to måneder praksis i løpet av bacheloren. Jeg fikk plass hos Nordisk film tv, og var med på tur med 71 grader nord! 

Syk før eksamen i koronatiden

Å bli syk før eksamen kan skje alle studenter, og med covid-19 hengende over oss må vi også tenke på smittevern. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle om hvordan det var å måtte teste seg for korona.

Min første muntlige eksamen

Vårt først emne dette semesteret er over, og eksamen er fullført. I dette innlegget forklarer jeg hvordan muntlig eksamen var lagt opp, forteller om mine erfaringer med denne eksamensformen og deler noen tips til deg som skal gjennom det samme. 

Slik har jeg bygget CV under studietiden

I løpet av de siste to årene har jeg hatt mange ulike deltidsjobber ved siden av studiene. I dagens innlegg skriver jeg om hvordan tiden som student har hjulpet meg til å gjøre min CV mer spennende og attraktiv for potensielle arbeidstagere.  

Kortdokumentar om Baklia Stall & Gårdsbarnehage

Miljøportrettet 2020 er den største enkameraproduksjonen i løpet av høstsemesteret i andreklasse på TV-skolen. Hvordan vi har og skal jobbe med dette prosjektet under covid-19 er tema for dagens blogginnlegg. 

Fem ting jeg er takknemlig for

I en hverdag preget av covid-19 og stress kan det være lett å få litt negative tanker. Jeg tror det er viktig å være litt optimistisk i hverdagen, og i dette innlegget retter jeg oppmerksomheten mot det som er lyst, og kommer med fem ting jeg er takknemlig for.

Mitt inntrykk av emnet mat og helse

Nå er jeg cirka halvveis i mat og helse, og jeg tenkte i dag å dele mine tanker om dette emnet. Det som også er rart å tenke på er at til jul er jeg halvveis i utdanningsløpet mot å bli  grunnskolelærer for 5-10 trinn. Tida flyr altså!

Hvordan kan vi studenter vise omsorg?

«Spør mer» er tema for Verdensdagen for psykisk helse i år. Men hva betyr det, og hva kan vi som studenter gjøre for å hjelpe hverandre i hverdagen? Det vil jeg skrive om i dagens blogginnlegg. 

Et spennende semester på barnevern

Det kan være tungt å studere når mye foregår på nett på grunn av covid-19. Heldigvis har innholdet nå vært såpass spennende, med gode kollokviegrupper som møtes fysisk når en kan. Vi lærer mye om psykologi, risiko og samfunnets rolle og forventning.