Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Juridisk kompetanse i barnevernet

Juridisk kompetanse er essensielt i barnevernfaglig arbeid. Men hvorfor er dette viktig? Svaret får du i dette innlegget, der jeg gir en oppsummering av emnet og deler min erfaring med juss. 

Stress senere for en bedre eksamen

Hei! Jeg heter John-Are, og er nå inne i min første eksamensperiode ved HINN. Eksamensstress er noe mange føler på i disse dager. Hvordan vi som studenter kan håndtere dette er tema for dagens blogginnlegg. 

Slik er eksamen på eiendomsmeglerstudiet

Det er snart jul, men før vi studenter tar en etterlengtet juleferie må vi først gjennom eksamensperioden. I dette innlegget kommer jeg til å fortelle dere hvordan eksamen er på eiendomsmeglerstudiet, men også komme med et par eksamenstips. 

Dette liker jeg best med Lillehammer

Det er nå litt over ett år siden jeg flyttet til Lillehammer for å studere. Jeg har bodd i to byer før jeg kom hit, og har aldri angret på valget mitt om å flytte hit for å studere barnevern. 

Produksjon av Gameshow

I august startet vi arbeidet med å lage årets Gameshow som nå er i produksjon. Vi har hatt produksjon av pilot, og skal i gang med syv episoder til uka. Denne gang skriver jeg om hvordan man planlegger et slikt spill, og hvordan vi jobber med å gjøre det engasjerende for publikum.

Ta vare på dine nærkontakter

Hvordan er det egentlig å bo med andre mennesker du kanskje ikke kjenner fra før? Det er tema for dette innlegget, der jeg også kommer med noen tips til hvordan du kan tilrettelegge for et godt fellesskap med de du bor med.

Lidenskap blir til utdanning

Hei! Eg heiter Karina og er ein av dei nye studentbloggarane for Høgskolen i Innlandet. I dette innlegget blir du meir kjend med meg og mitt studieval.

Studentstyrt undervisning blir digital

Et av arbeidskravene vi møter på  grunnskolelærerutdanning for 5-10 trinn og tar faget mat og helse er at man skal ha studentstyrt undervisning. I vårt tilfelle ble det hektisk da vi fikk beskjed om at det måtte gjøres digitalt dagen før. Hvordan det gikk kan du lese om i dagens blogginnlegg. 

En uke i mitt liv

Hvordan er egentlig hverdagen som student? Drukner man i pensum fra morgen til kveld, eller har man noe fritid? Med dagens innlegg tar jeg dere med på en uke i mitt liv og gir et innblikk i hvordan studentlivet kan være. 

Hent energi i en hektisk hverdag!

Hei, jeg heter Andrea. Jeg er 25 år, har to små barn på 1 og 4 år, en mann, et halvt hus og leaser en bil. Jeg bor på Lillehammer, men studerer master i folkehelse på studiested Elverum. Hvordan det er å kombinere småbarnsliv med studier kan du lese mer om i dette blogginnlegget.