Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Min veg fra rakkerunge til student på Blæstad

I mange år var jeg helt sikker på at jeg aldri ville ta høyere utdanning, men til slutt gjorde jeg et retningsvalg. I dette innlegget går jeg litt dypere inn og forklarer om min berg- og dalbane fra liten rakkerunge og energibombe, til student. 

 

Hva kjennetegner en god lærer?

De fleste av oss husker en eller flere lærere fra skolen – noen med positivt fortegn, og andre med negativt – men hva kjennetegner en god lærer? Her er en høyst subjektiv liste over ti kvaliteter en god lærer burde ha.

Når julen banker på døra midt i eksamensperioden

Det er ikke alltid like enkelt å fokusere på eksamenslesingen når alt rundt deg handler om julegaver og julebakst  på tv og i sosiale medier. Men er eksamensperioden virkelig så farlig som de mytene vi hører om det sier? 

Showcase for VR og AR!

Torsdag 28. november hadde studentene på Arsstudium i VR og AR en helt egen showcase for å vise frem arbeidet de hadde gjort de siste tre ukene i PARK gründer- og næringshus.

Min praksis som lærerstudent

Allerede i mitt første studieår på grunnskolelærerutdanningen var jeg i praksis. I dette blogginnlegget får du vite mer om hvordan jeg opplevde den, og hva den består av. 

 

Mine beste tips mot ensomhet

Julen nærmer seg med stormskritt, og med det et kjærkomment avbrekk for mange studenter. Men julen er en høytid der følelser kan bli forsterket på godt og vondt.

Hjelp, hva skal jeg bli?

Fatema var lenge usikker på hva hun skulle studere, og hva hun ville bli. Men etter flere år som student traff hun med Bachelor i barnevern. Men hun ser verdien i samtlige år med høyere utdanning. 

Hvorfor blir man lærer?

Hei igjen! Per her. Fra tid til annen får jeg spørsmål knyttet til hvorfor jeg ønsker å bli lærer. Derfor skal jeg nå skrive litt om hvorfor jeg valgte å bli lektorstudent.

Livet som folkehelsestudent

Hei! Mitt navn er Reka og jeg er student på studiested Elverum. I dette blogginnlegget vil jeg fortelle deg mer om Bachelor i folkehelsearbeid som jeg studerer.

Produksjon av kammermusikk

Flerkamera har hatt sin siste produksjon før praksis. Kammermusikk er en sjanger som bringer med seg mye nytt og mange spennende utfordringer. Sara har nå blogget om hvordan en slik produksjon blir gjennomført.