Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Fem gode grunner til å studere i Lillehammer

Høgskolen Innlandet har seks studiesteder; Lillehammer, Hamar, Evenstad, Rena, Elverum og Blæstad. Hvert sted har sine særegenheter, og felles for dem er at de ligger i Innlandet. Men hvorfor skulle du vurdere å studere her? Jeg gir deg mine beste grunner til å velge Lillehammer. 

Myter om å være student

Mange er snart på vei inn i studentlivet, og jeg tenkte i dag å oppklare noen myter dere kanskje har hørt eller lest om studenttilværelsen. 

Tur til Hamra forsøksgård

Hei alle sammen. Nå har jeg og flere av mine medstudenter på Blæstad vært på DeLaval sin forsøksgård, Hamra. I dagens blogginnlegg vil jeg skrive om hva vi har gjort, sett og lært i løpet av disse tre dagene i Sverige.

Framtidens meg og min drømmejobb!

Hva er min drømmejobb? Hva kjennetegner framtidens lærere? Eller rett og slett, hvordan er jeg som lærer når jeg forhåpentligvis går ut i jobb om tre år. Dette skal jeg prøve å svare på i dette innlegget.

Dette lurer folk på om barnevern

Har dere mange forelesninger, er det mulig å jobbe ved siden av studiet og hvordan er klassemiljøet? Dette er noen av de mange spørsmålene jeg ofte får om det å studere barnevern. Disse og flere andre spørsmål skal jeg svare på i dagens innlegg. 

Mitt praksisprosjekt!

I det første semesteret ble vi lært alt fra avansert koding til asset-making, som vi kaller det for VR og AR. I det andre semesteret står profesjonell praksis for tur. Vi har fått tildelt prosjekter og er kommet godt i gang med arbeidet.

Hvorfor studere eiendomsmegling?

Er du interessert i salg og utleie av boliger? Ønsker du deg en jobb hvor hver dag er ulik? Da er kanskje Bachelor i Eiendomsmegling noe for deg. Her gir jeg deg mine beste grunner til å gjøre som meg - studere eiendomsmegling. 

Fem kvaliteter for å knytte bånd som student

Å begynne på høyere utdanning kan være en tøff overgang for mange, både faglig og sosialt. Det sosiale er særs viktig for å skape trygghet i og utenfor forelesningssalen. Hvordan knytter man nye bånd som student, slik at man oppnår dette? Her er kvaliteter jeg mener er viktige for å finne seg nye venner.

En guide til Bachelor i Folkehelsearbeid

Er du glad i å jobbe med mennesker, liker å være i aktivitet og ønsker en variert arbeidsdag i framtiden? I så fall anbefaler jeg deg å vurdere Bachelor i Folkehelsearbeid, for det kan være studiet for deg. 

En tur rundt på TV-skolen

Nå er jeg godt ut i andre året på studiet TV-ledelse ved studiested Lillehammer, og det innebærer at jeg har blitt godt vant til gangene på skolen, menneskene og rutinene. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gi dere et lite innblikk i hva du møter inne på TV-skolen, altså en slags guidet omvisning for skolen.

Hva ser du på?

Har du noen gang tenkt over hvorfor øynene dine er plassert slik de er? Nei? Det hadde ikke jeg heller. Men når jeg tenker over det, synes jeg det virker ganske interessant.