Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Fem grunner til å studere barnevern

Søknadsfristen for høyere utdanning nærmer seg. I dette innlegget gir jeg fem gode grunner til å velge bachelor i barnevern slik jeg gjorde. 

Praksis hos frisklivssentralen

Før koronaviruset midlertidig endret vår studenttilværelse gjennomførte jeg en kort praksis i Åmot kommune. I dagens blogginnlegg oppsummerer jeg dagene jeg hadde i observasjonspraksis. 

Hvordan søker jeg TV-skolen?

Å søke seg til TV-skolen er en litt annen prosess enn å søke seg til andre studier som Høgskolen Innlandet tilbyr. På TV-skolen er vi opptatt av at de riktige menneskene kommer inn, så her får du en liten gjennomgang av hvordan du gjør det, og hva som er viktig i søknadsprosessen.

Forberedelser til arbeidslivet

Om få uker flytter jeg tilbake til Viken, og snart er tiden inne for å ta fatt på arbeidslivet. Mye usikkerhet preger hverdagen vår nå for tiden, og i dag deler jeg noen av mine tanker rundt dette med dere.

Tips til hva du kan fylle tiden med

Det er lange uker i vente for oss studenter preget av uvitenhet, ensomhet og kanskje litt frykt. Derfor ønsker jeg å gi deg noen gode tips i møte med den litt nye studenttilværelsen. 

Utveksling på eiendomsmeglerstudiet

Hei! Har du lyst til å dra på utveksling mens du studerer ved Høgskolen i Innlandet? I dette innlegget får du vite mer om hvilke muligheter du har for å reise på utveksling som eiendomsmeglerstudent på Rena, og lese om hvordan det er å være på utveksling i Brisbane. 

Ut i praksis!

Hva skal man gjøre etter fullført utdanning? Et av alternativene kan være å ta en praksisperiode i utlandet, noe Mathilde nå vurderer. 

Fra juss til skogbruk

God dag! Mitt navn er Simen Nævestad. Jeg er 21 år og studerer Bachelor i skogbruk ved Høgskolen i Innlandet. I fjor høst ble jeg studentambassadør, og dette er mitt første blogginnlegg. Fremover skal jeg med jevne mellomrom gi deg et innblikk i studenthverdagen på studiested Evenstad.

Erfaringer fra praksis

Nå er flerkamera ferdig med sin praksisperiode. Her kan du lese mer om mine tanker og erfaringer etter gjennomført praksis hos TV2.