Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Slik er det å kombinere toppidrett med studier

Ved Høgskolen i Innlandet er det gode muligheter for å kombinere studier med egen idrettskarriere. Vår tidligere student og kombinertløper Mikko Kokslien har her skrevet om denne erfaringen. 

Husk dette som ny student

Når du er ny student kan det være lett å føle at du drukner i informasjon. Hva forventes av deg og hvilke rettigheter har du? Her håper jeg å kunne avklare noen ting for deg!

Produktivitet, planlegging og nedstressing

Den siste tiden har jeg hatt veldig mye å gjøre og jeg tenker at jeg kanskje ikke er den eneste? I dette innlegget skal du få noen tips og triks som får meg til å jobbe effektivt, uten at stresset tar overhånd.

Slik søker du TV-skolen

Nå nærmer søknadsfristen seg med stormskritt, og kanskje sitter du i dette øyeblikket og skriver på din søknad for å komme inn på TV-skolen? I dag tenkte jeg at jeg skulle veilede deg i arbeidet med din søknad til TV-skolen.

Slik starter du egen bedrift

Jeg begynte å studere organisasjon og ledelse fordi jeg ville lære mer om hvordan jeg best mulig kunne drive en bedrift. Her deler jeg litt om hvordan og hvorfor jeg startet bedriften NAYA.

Praksis hos DnB Eiendom

Etter mye om og men har jeg endelig fullført praksisperioden min. Dagens innlegg handler om hvordan praksisoppholdet mitt var, og hva jeg har lært. 

Mine beste tips til ditt studievalg

Søknadsfristen for høgare utdanning nærmar seg med stormskritt. Ei tid som er prega av nysgjerrighet, tvil og vurdering. Her kan du lese om kva som eg synes er viktig å tenkje på. 

Det viktigste jeg har lært som lærerstudent

Det er mye som skal læres på veien mot å bli grunnskolelærer, både faglig og pedagogisk. Men hva har vært viktigst for meg? Det prøver jeg å gi et svar på i dagens blogginnlegg. 

 

Et vellykket studievalg

Jeg hadde aldri vært på Lillehammer før jeg flyttet hit for å studere barnevern høsten 2019. Men selv om jeg ikke kjente byen eller noen personer her har det vist seg at jeg traff både med studium og studiested. Hva er grunnen til at jeg trives så godt her? 

 

Dette bør du vite før du starter å studere

Har du bestemt deg for å begynne å studere? Eller snuser du på tanken, men er litt redd for å ta steget? I så fall håper jeg å kunne komme med noen tanker og tips for å hjelpe deg på rett vei.