Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Mat og helse oppsummert

Det nærmer seg jul og siste eksamen, noe som betyr at jeg straks er halvveis i utdanningen som  grunnskolelærer for 5-10. trinn. Men hvordan har det vært å studere mat og helse? Det får du svaret på i dette blogginnlegget.

Julegaver på budsjett

Å holde seg til studentbudsjettet kan være spesielt vanskelig i desember når julegaver skal kjøpes inn. Så hvordan kan dette gjøres? Tips til fine og rimelige gaver får du i dette innlegget. 

Min første eksamensperiode som masterstudent

Jeg er utrolig spent på min første muntlige eksamen på masteren. I forkant av eksamensperioden har jeg jobbet mye i grupper, og i dette innlegget deler jeg mine beste råd for å få til godt samarbeid med medstudenter. 

 

For et år, på godt og vondt

2020 har for meg vært et spesielt år med både oppturer og nedturer som jeg snart kan legge bak meg. Her kan dere lese hva jeg har lært og hvordan jeg vil se tilbake på året. 

Mitt førsteinntrykk av Hamar og Spillskolen

Jeg har nå levert min første eksamen, og første semester begynner å gå mot slutten. De siste fire månedene har gitt meg et godt innblikk i hva jeg har begitt meg ut på med å starte med studier på Spillskolen. 

Mappeeksamen er min favoritt!

Mange av oss er i disse dager i eksamensmodus. Personlig er jeg veldig glad i mappeeksamen. Hvorfor får du svar på her. 

Kunsten å pitche

På høstsemesteret i andreklasse på TV-skolen har enkameraregi og TV-ledelse emnet Kreativ metode og ideutvikling. I løpet av dette emnet lærer vi blant annet å skrive en pitch, og fremføre en pitch. I mitt tilfelle er det både gøy og skremmende.

Hva kan man velge?

Bachelor i organisasjon og ledelse har mange valgmuligheter. Men hva skal man egentlig gjennom i løpet av tre år med studier? Og hvilke begreper er kjekt å forstå? Dette og mye mer får du her svar på. 

Slik er overgangen fra bachelor til master

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg kom til å ta en master. Men jeg søkte og det er jeg veldig glad for. Men hva er nytt og hva er likt på master, sammenlignet med en bachelor?

Slik er det å studere agronomi

Mange lurar kanskje på korleis det er å flytte til ein ny stad, treffe nye folk og byrje å studere. Her kan du lese om korleis eg opplevde å flytte til Hamar og studere agronomi på Blæstad. 

Opptakskrav på lærerstudiet

Hva må egentlig til for å komme inn lærerstudiene ved Høgskolen i Innlandet? I dette blogginnlegget får du vite litt om opptakskravene for grunnskolelærerutdanningen for 5-10 trinn. Jeg vil også fortelle litt om mine tanker da jeg skulle nå disse kravene.