Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Hva skal jeg bli?

Mange av oss står foran et viktig valg. Det er like før vi kan søke studieplass, noe som vil påvirke livet vårt i minst et år fremover. Hvordan skal jeg prioritere studieønskene? Hva om jeg velger feil eller ikke kommer inn der jeg ønsker? Mine tanker rundt valg av studier er tema for dagens innlegg. 

De fem beste tingene med Spillskolen

Det er mye å glede seg over som student ved Spillskolen. Her får du en oversikt over det jeg setter aller mest pris på, samt forskjeller og likheter mellom studiene. Visste du alt dette? 

Slik lærar eg best

Nytt år og nytt semester betyr nytt pensum som skal lærast. Å legge ein plan for studiekvardagen er eit godt verktøy for å minske stress, og ha meir kontroll mot eksamen. 

 

 

Min første hjemmeeksamen ved Høgskolen i Innlandet

Jeg har nylig levert min første eksamen. En todagers individuell hjemmeeksamen som dekket hele pensum fra første semester. I dette innlegget vil jeg dele hva jeg gjorde bra, og selvfølgelig hva jeg gjorde galt. Disse 48 timene er noen av de mest intense i mitt liv.

Hva kan man velge?

Bachelor i organisasjon og ledelse har mange valgmuligheter. Men hva skal man egentlig gjennom i løpet av tre år med studier? Og hvilke begreper er kjekt å forstå? Dette og mye mer får du her svar på. 

Juridisk kompetanse i barnevernet

Juridisk kompetanse er essensielt i barnevernfaglig arbeid. Men hvorfor er dette viktig? Svaret får du i dette innlegget, der jeg gir en oppsummering av emnet og deler min erfaring med juss. 

Stress senere for en bedre eksamen

Hei! Jeg heter John-Are, og er nå inne i min første eksamensperiode ved HINN. Eksamensstress er noe mange føler på i disse dager. Hvordan vi som studenter kan håndtere dette er tema for dagens blogginnlegg. 

Ta vare på dine nærkontakter

Hvordan er det egentlig å bo med andre mennesker du kanskje ikke kjenner fra før? Det er tema for dette innlegget, der jeg også kommer med noen tips til hvordan du kan tilrettelegge for et godt fellesskap med de du bor med.

En uke i mitt liv

Hvordan er egentlig hverdagen som student? Drukner man i pensum fra morgen til kveld, eller har man noe fritid? Med dagens innlegg tar jeg dere med på en uke i mitt liv og gir et innblikk i hvordan studentlivet kan være. 

Ikke sitt stille

Du sitter og venter. Er utrolig nervøs. Du har gjennomført eksamen, men resultatet har ikke kommet til avtalt tid. Det er kjipt og du tror det er lite du får gjort. Men det stemmer ikke. Som student har du mange muligheter til å engasjere deg som du bør benytte deg av.