Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Slik er Elverum som studentby

Høgskolen i Innlandet har seks studiesteder og alle er plassert i relativt mindre byer/tettsteder. Men hvordan er det å studere og i Elverum? Her kan du lese om hva jeg liker best med å bo her.

Et tilbakeblikk på året som har gått

Hva har andreklasse på flerkameraproduksjon gjort dette året? Det er tema for dagens bloginnlegg der jeg mimrer litt, og ser tilbake på alt det spennende vi har gjort på TV-skolen. 

En merkelig tid på TV-skolen

Hverdagen tok en brå vending da Norge nærmest ble stengt før påske. Men hva har det å si for studentene på TV-skolen? Og hva skulle vi egentlig gjort uten TV akkurat nå? I dette innlegget skriver jeg om alt som ble veldig annerledes.

Fordelen med å se teorien i praksis

Både skogbruk og utmarksforvaltning er studier som preges av teori. Derimot kan man på mange måter se hvordan teorien fungerer i praksis bare ved å gå ut døra. På Evenstad har vi en god blanding av både praktisk og teoretisk undervisning, som ofte gjør litt tørr teori lett å forstå. 

Derfor endte jeg opp med lærerstudier på Hamar

Allerede 15. april er søknadsfristen for å søke høyere utdanning. Tenk så spennende, men akk så vanskelig! Hva og hvor skal man søke seg til? Det håper jeg du har bestemt deg for nå. I dette innlegget forteller jeg om hvordan det var for meg å søke høyere utdanning!

Fem tips til deg som studerer hjemmefra

Hjemmeeksamen krever en annen arbeidsmetode enn forberedelse og gjennomføring av skoleeksamen. Denne våren tror jeg det er spesielt viktig å tenke litt over det. Det er opp til hver enkelt å finne ut av hvordan man studerer best, men jeg tror det er noen generelle faktorer som kan være gunstig for alle.

Min vei til høyere utdanning

Søknadsfristen for høyere utdanning går ut om kort tid. Men hvordan opplevde jeg søknadsprosessen? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer, og hvordan jeg fikk fryst studieplassen min i et år før jeg startet på barnevern.  

Dette lurer folk på om eiendomsmegling

Hvordan er jobbmulighetene etter endt utdanning? Er matten vanskelig? Skal jeg velge praksis eller bacheloroppgave? Dette er noen av de vanligste spørsmålene jeg får om det å studere eiendomsmegling. I dette innlegget gir jeg deg svarene på disse og flere andre spørsmål. 

Når epidemiologien blir mer enn et skoleemne

I januar begynte vi med et av de vanskeligste emnene på bachelor i folkehelsearbeid. Da var det kanskje ingen som trodde at vi innen kort tid ville få erfare et samfunn preget av smittsomme sykdommer og smitteverntiltak. 

En spillstudents hjemmekontor

Som student ved Spillskolen har vi ikke alltid det samme opplegget som de andre studiene. Det gjelder også nå når de aller fleste er hjemme og borte fra klasserommene. 

Lærerstudent i korona-tider

Da er vi inne i tredje uke med stengte bygg og studiesteder. Men hvordan går det med lærerne og lærerstudentene? Jo, det skal jeg prøve å gi dere et innblikk i.