Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Idéutvikling med restriksjoner

Etter at all fysisk undervisning ble lagt om til digitale plattformer har det nå vært enda litt mer annerledes å være student enn i høst. Det er ingen undervisning på TV-skolen, noe som er utfordrende når vi skal lage TV.

I år møtes vi digitalt

Har du spørsmål om studietilbudet eller om studentlivet ved HINN? Da kan du spørre meg og de andre studentambassadørene på årets digitale utdanningsmesser.

Slik lærar eg best

Nytt år og nytt semester betyr nytt pensum som skal lærast. Å legge ein plan for studiekvardagen er eit godt verktøy for å minske stress, og ha meir kontroll mot eksamen. 

 

 

Hvilket masterfag skal jeg velge?

Flere viktige avgjørelser venter meg og mine medstudenter i 2021. Den første med frist 20. januar. Innen da må jeg ha bestemt hvilket jeg ønsker å skriver master i.

Hva venter oss i 2021?

Det skrives mye om «drittåret 2020» og den krevende starten på 2021. Men personlig har jeg lært mye av de mange utfordringene og prøver å se positivt på fremtiden som student. Hva jeg har lært og målene mine for 2021 kan du lese mer om her. 

Min første hjemmeeksamen ved Høgskolen i Innlandet

Jeg har nylig levert min første eksamen. En todagers individuell hjemmeeksamen som dekket hele pensum fra første semester. I dette innlegget vil jeg dele hva jeg gjorde bra, og selvfølgelig hva jeg gjorde galt. Disse 48 timene er noen av de mest intense i mitt liv.

En etterlengtet juleferie

Nå har jeg gjennomført nok et semester, og gleder meg til det siste som eiendomsmeglerstudent. Mine planer for juleferien og forventninger for 2021 er tema for dagens blogginnlegg. 

Hva venter i 2021?

Snart er det jul og nyttår. Det betyr at et nytt semester er rett rundt hjørnet, og at jeg er et steg nærmere å bli barnevernspedagog. Her kan du lese om mine planer og forventninger for neste år, som inkluderer blant annet jobb med fadderuka og praksis.  

Pop og rock-produksjon

Som student på TV-skolen får du muligheten til å gjennomføre mange prosjekter. Nylig fikk jeg lov til å steppe inn som produksjonsleder på andre klasse sin musikkproduksjon med Dagny.  

En annerledes jul

I årets siste innlegg tar jeg et tilbakeblikk på semesteret og deler mine tanker rundt en ganske så annerledes juleferie som er i vente.