Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Noen enkle mattips

Det er ikke alltid like lett å briljere på matfronten når man skal holde seg til studentbudsjettet. I dette innlegget serverer jeg noen såkalte life hacks – eller mat hacks. Det er rett og slett noen smarte ting du kan prøve ut på kjøkkenet. 

Å gjøre noe for andre gjør noe med deg

For noen år siden fikk jeg oppleve hvor vanskelig livet kunne være. Samme år fikk jeg også oppleve hvordan det kunne føles litt lettere. Både for meg selv, og for andre. Med dagens innlegg ønsker jeg å formidle viktigheten av å se og hjelpe andre og eget utbytte av frivillig arbeid. 

Det faglige på eiendomsmegling så langt

Et og et halvt år på bachelor er over, og jeg er nå i gang med det fjerde semesteret. Denne gangen blogger jeg om hvordan det faglige på eiendomsmegling har vært så langt.

Kom INN - dra ut!

Hei! Ønsker du å reise på utveksling mens du studerer ved Høgskolen i Innlandet? I dette innlegget skal jeg skrive litt om hvilke utvekslingsmuligheter du har som lærerstudent på Hamar.

Fem grunner til å studere Folkehelsearbeid

 

Ønsker du å studere men vet ikke hvilken retning du skal gå videre på? Kanskje vil du helst ikke forplikte deg til en bestemt yrke? Da kan kanskje Bachelor i Folkehelsearbeid på studiested Elverum være noe for deg! 

Praksis hos TV2

Flerkamera er halvveis i sin praksisperiode. Sara skriver denne gangen om hvordan det oppleves å være i TV2.

Hvordan gjøre studenttilværelsen enda bedre

Mitt nyttårsforsett for 2020 er å sørge for at jeg har overskudd, og det kan jo gjøres på mange måter. Her er noen tips til hvordan du og jeg med noen enkle grep kan gjøre livet som student litt bedre. 

Hvordan er det å skrive masteroppgave?

Enten du studerer til en bachelor, master eller til og med doktorgrad skal det ved slutten av studieløpet leveres inn en avhandling. Jeg har selv levert inn en bacheloravhandling og er nå i gang med masteravhandlingen, og deler her mine erfaringer og tanker om dette med dere. 

Mine forventninger til et nytt semester

God onsdag. Eivind fra studiested Blæstad her igjen. Nå er jeg godt i gang med andre semester på Bachelor i agronomi. I dette innlegget vil jeg oppsummere det første semesteret, og se hva jeg har i vente utover våren. 

Hvorfor studere på Hamar?

Det er mange gode grunner til å velge Hamar som studiested. I dette blogginnlegget skriver lærerstudent Trine om hvordan det er å studere her, studietilbudene og hvorfor du bør gjøre som henne.