Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Hva om arbeidshverdagen blir for tøff?

Som barnevernstudent bekymrer jeg meg tidvis for om jeg er i stand til å takle det som venter etter fullførte studier. Vil jeg klare å håndtere den fremtidige arbeidshverdagen? Praksisen til høsten blir et viktig hjelpemiddel på veien. 

Det er DITT studievalg

Hva er viktig for deg når du skal velge studier til høsten? I dette innlegget gir jeg deg et innblikk i mine tanker om studievalg, samt en oversikt over faktorer jeg mener ikke bør få påvirke valget ditt.

Husk dette som ny student

Når du er ny student kan det være lett å føle at du drukner i informasjon. Hva forventes av deg og hvilke rettigheter har du? Her håper jeg å kunne avklare noen ting for deg!

Produktivitet, planlegging og nedstressing

Den siste tiden har jeg hatt veldig mye å gjøre og jeg tenker at jeg kanskje ikke er den eneste? I dette innlegget skal du få noen tips og triks som får meg til å jobbe effektivt, uten at stresset tar overhånd.

Slik starter du egen bedrift

Jeg begynte å studere organisasjon og ledelse fordi jeg ville lære mer om hvordan jeg best mulig kunne drive en bedrift. Her deler jeg litt om hvordan og hvorfor jeg startet bedriften NAYA.

Dette bør du vite før du starter å studere

Har du bestemt deg for å begynne å studere? Eller snuser du på tanken, men er litt redd for å ta steget? I så fall håper jeg å kunne komme med noen tanker og tips for å hjelpe deg på rett vei. 

Praksis i egen bedrift

Hva må til for å få en vellykket praksisperiode? Det reflekterer jeg rundt i dette blogginnlegget der jeg tar et tilbakeblikk på mitt praksisopphold i min egen bedrift, NAYA. 

Seks tips til deg som skal skrive bacheloroppgave

Denne våren skriver jeg den avsluttende oppgaven på studiet mitt, nemlig bacheloroppgaven. Det er mye stress relatert til bachelorskriving, og jeg håper at disse tipsene kan hjelpe deg litt på vei. 

Helsetilbud for studenter ved HINN

Livet som student kan være krevende, kanskje spesielt nå med covid-19 som har sterke føringer på hverdagen vår. Da kan det være godt å ha noen utenforstående å rådføre seg med. Her får du en oversikt de ulike velferdstilbudene du kan benytte deg av. 

Hva gleder du deg til?

Hei på deg! Nå er 2021 godt i gang, og jeg håper du har hatt en fin start på det nye året. I dette innlegget deler jeg refleksjoner rundt årsskiftet, samt hva jeg gleder meg til i tiden som kommer.

Hvorfor velge helse- og sosialfag

Å velge riktig studieretning kan være vanskelig. Men hvorfor bør du vurdere studier innen helse- og sosialfag som meg? Det gir jeg deg svaret på basert på egne erfaringer i dette blogginnlegget.