Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Tips til fremtidige studenter på Rena

Søknadsfristen for høyere utdanning er nå passert, så jeg tenkte at jeg kunne gi dere som har søkt dere til Rena, og spesielt samme studium som meg litt tips og informasjon om hva man kan forvente første semesteret.

Korleis få eit kollektiv til å fungere

 Å flytte og bu i kollektiv er sosialt, lærerikt og ofte den billegaste måten å bu for oss studentar. Her kan du lese om nokre ting som er viktige tenkje på før ein flyttar inn.

Min drømmejobb etter fullførte lærerstudier

Dagens blogg handler om drømmejobben. Visste du at når du utdanner deg som lærer, så må du ikke ha den typiske lærerjobben på en skole? Det finnes nemlig utrolig mange muligheter. 

Rollespill i undervisning

Rollespill er en viktig del av undervisningen på barnevern. Men hvordan er det i praksis? Her kan du som kommende barnevernstudent lese mer om hva som venter deg og min opplevelse av det. 

Studievalg - kommer jeg inn på det jeg ønsker?

Søknadsfristen for høyere utdanning er passert. Er du bekymret for om du kommer inn og hvordan studenttilværelsen vil bli? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer fra tiden før og etter studiestart.

Ny student til høsten?

Etter snart seks år som student har jeg gjort meg mange nyttige erfaringer som jeg ønsker å dele. Her får du noen tips jeg håper kan være til hjelp når du starter på din utdanning.

Mine beste eksamenstips

Blir du stresset når noen nevner at det nærmer seg eksamensperiode? I dette innlegget skriver jeg litt om mine tips og rutiner for å passe på at eksamensperioden går så smertefritt som mulig.

Bomulighetene på Rena

Etter at man har kommet inn på et studium er bosted noe av det første man tenker på. Men hvilke bomuligheter er det på Rena? Det får du svaret på i dette innlegget.  

Min fremtidige drømmejobb

Etter ca. seksten år med skole gang skal jeg neste år starte å søke jobber og virkelig starte på min karriere, men hva har jeg egentlig lyst til å jobbe med? Og finnes drømmejobben?