Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Et kritisk syn på seksualundervisningen

Å lage en samfunnskritisk dokumentar er noe av det vi skal gjennomføre dette semesteret. Sammen med fire medstudenter på TV-skolen retter vi oppmerksomheten mot seksualundervisningen i Norge. 

Hva gleder du deg til?

Hei på deg! Nå er 2021 godt i gang, og jeg håper du har hatt en fin start på det nye året. I dette innlegget deler jeg refleksjoner rundt årsskiftet, samt hva jeg gleder meg til i tiden som kommer.

Min vei til Rena

Hei! Mitt navn er Emil og jeg er en av høgskolens nye studentambassadører. I dette innlegget skal dere bli bedre kjent med meg, få vite hva jeg studerer og få vite hvorfor jeg valgte Rena som studiested. 

Framtidas arbeidsliv

Kva kan ein bli når ein studerar agronomi? Dette spørsmålet får eg ofte av familie, venar og folk som vil byrje å studera. Arbeidsmarknad har mykje å seie for studievalet til mange. 

Forskning i løpet av lærerstudiet

To små forskningsarbeid står denne våren på planen for meg og mine medstudenter på lærerutdanninga for 5-10. trinn. Men hva er egentlig en FoU-oppgave, og hva skal jeg forske på i de to oppgavene jeg skal skrive i hvert av mine undervisningsfag? 

Hvorfor velge helse- og sosialfag

Å velge riktig studieretning kan være vanskelig. Men hvorfor bør du vurdere studier innen helse- og sosialfag som meg? Det gir jeg deg svaret på basert på egne erfaringer i dette blogginnlegget. 

Hva skal jeg bli?

Mange av oss står foran et viktig valg. Det er like før vi kan søke studieplass, noe som vil påvirke livet vårt i minst et år fremover. Hvordan skal jeg prioritere studieønskene? Hva om jeg velger feil eller ikke kommer inn der jeg ønsker? Mine tanker rundt valg av studier er tema for dagens innlegg. 

Enkel trening på tretti minutter

For meg er det utrolig viktig å få trent for å føle meg vel. Jeg trener ikke hver dag, men har som mål å gjennomføre en tretti minutters treningsøkt om dagen. Kanskje det kan være et mål for deg også? 

Siste innspurt som eiendomsmeglerstudent

Det siste semesteret er endelig i gang, og jeg teller ned dagene til jeg kan begynne å jobbe som eiendomsmeglerfullmektig. I årets første innlegg forteller jeg mine planer for semesteret, og hvordan covid-19 har påvirket min praksisperiode.

Min erfaring med svarte skjermer

Det er mye som kan gjøre at vi føler oss litt ukomfortable, og ikke alltid har alle forståelse for det. I lys av debatten rundt “kamera på” eller svarte skjermer ved digital undervisning, så ønsker jeg gjerne å dele mine synspunkter.

De fem beste tingene med Spillskolen

Det er mye å glede seg over som student ved Spillskolen. Her får du en oversikt over det jeg setter aller mest pris på, samt forskjeller og likheter mellom studiene. Visste du alt dette?