Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Hvorfor studere eiendomsmegling?

Er du interessert i salg og utleie av boliger? Ønsker du deg en jobb hvor hver dag er ulik? Da er kanskje Bachelor i Eiendomsmegling noe for deg. Her gir jeg deg mine beste grunner til å gjøre som meg - studere eiendomsmegling. 

Fem kvaliteter for å knytte bånd som student

Å begynne på høyere utdanning kan være en tøff overgang for mange, både faglig og sosialt. Det sosiale er særs viktig for å skape trygghet i og utenfor forelesningssalen. Hvordan knytter man nye bånd som student, slik at man oppnår dette? Her er kvaliteter jeg mener er viktige for å finne seg nye venner.

En guide til Bachelor i Folkehelsearbeid

Er du glad i å jobbe med mennesker, liker å være i aktivitet og ønsker en variert arbeidsdag i framtiden? I så fall anbefaler jeg deg å vurdere Bachelor i Folkehelsearbeid, for det kan være studiet for deg. 

En tur rundt på TV-skolen

Nå er jeg godt ut i andre året på studiet TV-ledelse ved studiested Lillehammer, og det innebærer at jeg har blitt godt vant til gangene på skolen, menneskene og rutinene. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gi dere et lite innblikk i hva du møter inne på TV-skolen, altså en slags guidet omvisning for skolen.

Hva ser du på?

Har du noen gang tenkt over hvorfor øynene dine er plassert slik de er? Nei? Det hadde ikke jeg heller. Men når jeg tenker over det, synes jeg det virker ganske interessant.

Hvilken lærerutdanning skal man velge?

Det er mange valgmuligheter om du ønsker å utdanne deg til lærer ved studiested Hamar. Vår studentambassadør Trine har blogget om det mange lurer på for å hjelpe deg med studievalget. 

Barnevern eller sosialt arbeid?

Forskjellen mellom på barnevern og sosialt arbeid kan være vanskelig å forstå. Jeg hører ofte om dem som står mellom å skulle begynne på det ene eller det andre. I dette innlegget skal jeg prøve å gjøre valget litt enklere, ved å se på forskjeller og ulikheter mellom de to studieretningene. 

 

De mest stilte spørsmålene på utdanningsmessene

De siste ukene har jeg fått mange spørsmål om spillstudiene ved Høgskolen i Innlandet under utdanningsmessene i Lillestrøm, Trondheim og Oslo. Svarene på de mest stilte spørsmålene jeg har fått får du her.

En liten omvisning på studiested Rena

Høgskolen i Innlandet har totalt seks studiesteder: Blæstad, Elverum, Evenstad, Hamar, Lillehammer og Rena. Alexandra presenterer i dette blogginnlegget studiested Rena. 

Veien etter barnevernsutdanningen

Jeg blir ofte spurt om hva jeg skal jobbe med. Det er et spørsmål som normalt kommer med i det man påbegynner et studie. Folk er nysgjerrige, vil høre og lære. Men hva kan man egentlig jobbe med som barnevernspedagog?

Hvilken type lærer skal jeg bli?

Det finnes mange forskjellige typer lærerutdanninger – barnehagelærer, grunnskolelærer og lektor. Men hva er forskjellen på dem, og hvordan bestemmer man seg for hva man skal velge?

Vil du hjelpe oss å bli bedre?