Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Favorittproduksjoner på TV-skolen

På TV-skolen får vi muligheten til å teste mange ulike typer produksjoner. De siste tre årene har jeg fått være med på både enkamera og flerkamera-prosjekter.

Tips til fremtidige studenter på Rena

Søknadsfristen for høyere utdanning er nå passert, så jeg tenkte at jeg kunne gi dere som har søkt dere til Rena, og spesielt samme studium som meg litt tips og informasjon om hva man kan forvente første semesteret.

Korleis få eit kollektiv til å fungere

 Å flytte og bu i kollektiv er sosialt, lærerikt og ofte den billegaste måten å bu for oss studentar. Her kan du lese om nokre ting som er viktige tenkje på før ein flyttar inn.

Rollespill i undervisning

Rollespill er en viktig del av undervisningen på barnevern. Men hvordan er det i praksis? Her kan du som kommende barnevernstudent lese mer om hva som venter deg og min opplevelse av det. 

Studievalg - kommer jeg inn på det jeg ønsker?

Søknadsfristen for høyere utdanning er passert. Er du bekymret for om du kommer inn og hvordan studenttilværelsen vil bli? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer fra tiden før og etter studiestart.

Ny student til høsten?

Etter snart seks år som student har jeg gjort meg mange nyttige erfaringer som jeg ønsker å dele. Her får du noen tips jeg håper kan være til hjelp når du starter på din utdanning.

Bomulighetene på Rena

Etter at man har kommet inn på et studium er bosted noe av det første man tenker på. Men hvilke bomuligheter er det på Rena? Det får du svaret på i dette innlegget.  

Hvordan er det å bo alene?

Helt siden jeg flyttet til Lillehammer høsten 2019 har jeg bodd alene. Her deler jeg mine erfaringer og gir deg noen tips slik at du kanskje kan føle deg litt mindre alene som aleneboende.

Hvorfor søke TV-skolen

Har du tenkt eller vurdert å søke TV-skolen? I dette innlegget forteller jeg om mine tanker før jeg søkte, og hva jeg tenker om det nå som jeg snart har fullført mine studier. 

Bachelor på to år

Jeg tar bachelorgraden min ved Høgskolen Innlandet på to år – fordi jeg har tatt noen fag fra før. Har du tatt noen emner ved en høgskole eller universitet som du ikke vet helt hva du skal gjøre med? Kanskje du kan gjøre det samme som meg!

Slik var det for meg å søke høyere utdanning

Nå er det snart to år siden jeg søkte høyere utdanning og når jeg nå ser tilbake på beslutningen er jeg veldig fornøyd med studievalget mitt. Hvorfor bachelor i ledelse og markedsføring var et godt valg for meg kan du lese om her.